Diskuse k Wikipedii:WikiProjekt Fotografování/Workshop/září 2011

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Podzim 2011[editovat zdroj]

Teoreticky bych mohl. Je k dispozici nějaký bližší program?--Juandev 1. 9. 2011, 05:45 (UTC)

Už ho dávám na stránku workshopu --Packa 1. 9. 2011, 21:51 (UTC)

Přátelé, navrhuji, aby Vaše fotografie byly postavené na třech pilířích: Aby měly perfektní technickou, estetickou a obsahovou kvalitu. Dbejte na dobré světlo! Děkuji, --Svajcr 8. 9. 2011, 09:18 (UTC)

Děkujeme za návrh a vypíchnutí podstatného. O technickou stránku se snažíme, o estetickou podle možnosti taky, jen ta obsahová se na kurzech až tak moc naučit nedá. A na dobré světlo taky dbáme – vždyť Spock je odporníkem na focení v protisvětle. --Packa 14. 9. 2011, 15:54 (UTC)

Přihláška Dannyho B. po termínu[editovat zdroj]

Danny, tvoji přihlášku už nemohu přijmout, protože jsi ji napsal po termínu (poslední datum k zaslání/předání zálohy bylo 12. září). Na ubytování jsem už oznámil konečný počet účastníků.

Další podmínkou bylo, že účastníci minulého fotoworkshopu od té doby pro wiki aspoň něco nafotili (připomínka oka Mediagrantu, aby výsledky FWS byly vidět v praxi, byla v podstatě jedna z podmínek pro jeho schválení). Nenašel jsem však, že bys od minulého workshopu nahrál na Commons nějakou fotografii – ani na tvém, ani na loutkovém účtu (nemyšleno pejorativně, jen nechci prozrazovat username) žádná fotografie nepřibyla. Pokud by ses přihlásil včas, mohla se tato podmínka ještě řešit; po termínu na to už ale není čas. --Packa 14. 9. 2011, 07:55 (UTC)

Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde. Nikde nebyl napsán termín k podání přihlášek. A bylo řečeno nafotili a já nafoceno samozřejmě mám, sám to moc dobře víš, protože jsi minimálně dvakrát byl se mnou. A můj mail s přeběžnou přihláškou a dalšími dotazy (mj. na předání zálohy) jsi zjevně ignoroval. Mám velice silný problém předpokládat u tvého postupu dobrou vůli, protože všechno jde, když se chce. Ale očekával jsem, že si vymyslíš nějaké banální důvody, jak mne vyškrtnout... Aneb ať žije otevřenost a přístupnost a užitečnost této akce!
Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 14. 9. 2011, 09:01 (UTC)
Budu věcný: žádný mail o fotoworkshopu jsem od tebe nedostal, nic jako předběžná přihláška neexistuje, jistě ti nic nebránilo se nejdříve napsat do tabulky a teprve pak řešit dotazy s předáním zálohy. Že jsi fotil sice vím, ale snad je jasné, že dokud to uživatel nenahraje na Commons, tak to je jako by to nevyfotil. Termín k podání přihlášek sice pravda stanoven nebyl, ale v reálném světě si nedokážu představit, jak by někdo mohl 13. září podat přihlášku a pak do 12. září zaplatit zálohu. --Packa 14. 9. 2011, 15:48 (UTC)

Fotky udělané na workshopu a šablona[editovat zdroj]

Na dotaz Svajcra, kde budou fotky z fotoworkshopu, odpovídám jistě nejen jemu, že v kategorii Czech Photo Workshop – 2011 (kam je přidaná šablony šablonu {{Czech Photo Workshop - 2011}} automaticky zařadí). Budou tam však nejen fotky z vlastního fotoworkshopu, ale i další, které díky fotoworkshopu vznikly – tedy i fotografie z pozdějšího domácího úkolu. --Packa 23. 9. 2011, 15:33 (UTC) (přesunuto z obecné stránky fotoworkshopu)