Diskuse k Wikipedii:Nástěnka správců/Archiv4

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Neoprávněné zveřejnění osobních údajů[editovat zdroj]

Vážení správci,

na stránce Wikipedie:Pod lípou (oznámení)#zadost o vymazani jsem zveřejnil zdvořilou žádost o vymázání mých osobních údajů z [1].

Zatím se mi dostalo jen neuvěřitelných obstrukcí, které ostatně i odporují zdejším (tedy Vašim) ustanovením o Ochraně osobních údajů. Cituji: "Obávám se že kolega má pravdu: nejde to. To jste si měl uvědomit krátce před tím okamžikem, když jste kliknul na button uložit. Tam jste podepsal, že souhlasíte s tím a tím. K tomu patří i registrace údajů o každém autorovi či i vandalovi. Smazat to nemůze nikdo, ledažeby smazal celou wikipedii, a tak důležitý asi nebudete."

Znovu opakuji: své plné jméno jsem já osobně nikde neuváděl a nikomu jsem nedal právo ho zveřejňovat na wiki. Proto znovu žádám, aby mé osobní údaje byly smazány, a to i z historie. Správcové, přestaňte už konečně jen blokovat a konejte svou práci. Děkuji.

83.215.192.122 10:52, 6. 3. 2006 (UTC)

Proč Aktron zveřejnil Vaše jméno a kde ho vůbec vzal, to si vyřiďte s ním. Z archivu nástěnky správců jsem tu informaci teď vymazal. Z historie editací ji bohužel vymazat nejde, leda by se smazala ta historie celá, což podle mě nepřichází v úvahu, potřebujeme ji. --Egg 11:14, 6. 3. 2006 (UTC)
Z historie tuto informaci mohou vymazat pouze vývojáři a na české Wikipedii nikdo takový není. Můžete se obrátit na někde na metu. --Beren 11:21, 6. 3. 2006 (UTC)


To snad nemyslíte vážně. Jeden Váš kolega - správce - si klidně bez mého dalšího svolení zveřejní mé osobní údaje a Vy to odmítáte do dùsledku napravit? Nechtějte, abych si musel najmout překladatele a napsat přímo p. Walesovi se zdůrazněním, že se čeští správci vyžívají v blokování nepohodlných a odmítají zasáhnout proti nepřístojnému porušování mých osobních údajù. Náklady takového kroku byste samozřejmě nesli Vy.

Historii sice můžete potřebovat, ale ne na můj úkor. Měli jste zasáhnout včas, nyní nesete důsledky svých činů. Neumím anglicky, takže na Metu psát nemohu. Vzhledem k tomu, že mi újmu způsobil Váš kolega, jste to Vy, kdo je povinen mi zjednat nápravu.

83.215.192.122 13:54, 6. 3. 2006 (UTC)

Vaše celé jméno zveřejnil Ross Hedvíček na IRC, Aktron to na jeho výslovnou žádost opsal sem. Y formulací pana Hedvíčka se IMHO dalo soudit, že Vám toto zveřejnění není proti mysli. Stěžovat si tedy budete muset především na něho. Cinik 14:04, 6. 3. 2006 (UTC)


Ross Hedvíček si může říkat co uzná sám za vhodné a není mojim tiskovým mluvčím. Co z jeho slov někdo někde usoudil, to mě absolutně nezajímá. Vy jste ale neměli to nejmenší právo uveřejňovat zde údaje o mojí osobě. Viz »Ochrana osobních údajů« na této stránce dole.

Je to tak těžké pochopit, provokatére Ciniku? Nepokoušejte se laskavě mezi Rosse a mne vnášet nějaké nesváry.

Jestliže si tedy budu stěžovat, tak jedině na Vás - nikoliv na Hedvíčka.

83.215.192.122 14:53, 6. 3. 2006 (UTC)

Osobní údaje smazány[editovat zdroj]

Část historie této stránky byla smazána (takže vznikla tato mezera [2]) na základě rozhodnutí Arbitrážního výboru, který žádost ze dne 13. 11. 2008 o odstranění osobních údajů v historii této stránky projednával neveřejně. Smazaný úsek historie je k dispozici v rámci exportního souboru (v němž byla osobní informace ručně odstraněna) v OTRS pod číslem 2008113010015151. Zájemci jej mohou na požádání obdržet. Smazaná historie byla skryta oversight právy, takže ji nemohou vidět ani správci. --Beren 2. 12. 2008, 00:33 (UTC)