Diskuse k Wikipedii:Hlasování o smazání/Trenéři v NHL, kteří získali největší počet Stanley Cupu

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nesouhlas se smazáním[editovat zdroj]

Bohužel jsem nezastihl závěr hlasování, tak mi jen dovolte připomenout, že na Wikipedii jsou bez námitek zcela obdobně založené články jako: Největší ostrovy Austrálie, Největší jezera v Asii podle rozlohy či Seznam jazyků podle počtu mluvčích - ani jeden z nich není součástí článku Austrálie, Asie a Jazyk (řeč), a ani jsem si nevšiml, že by někomu vadilo, proč došlo zcela subjektivně k výběru prvních x, a ne prvních y. Taky jsem si nevšiml, že by někdo kritizoval, že takový článek není encyklopedický. Velmi mne zaskočilo, že na mé argumenty, které považuji za naprosto nevyvrácené, prakticky nikdo nereagoval, prostě byly jen přehlasovány. Mám z toho pocit, že je to jen proto, že článek byl o sportu. Okino 22:07, 17. 12. 2007 (UTC)

Tyhle seznamy mají aspoň nějakou formu, což se o těch Zonerových říct nedá. Konkrétně seznam jazyků je z principu nemožné udělat vyčerpávající, seznam jezer bude taky těžko kdy úplný a smysl existence seznamu největších ostrovů Austrálie při současné existenci seznamu ostrovů Austrálie nevidím – vhodný kandidát na sloučení/VfD. Já budu ten poslední tady, kdo bude chtít mazat sportovní články. Honza Záruba 22:15, 17. 12. 2007 (UTC)

Jen upozorňuji, že jsem si smazaný článek přesunul na Wikipedista:Jedudedek/Trenéři v NHL, kteří získali největší počet Stanley Cupu, jelikož ho mám v plánu předělat/dodělat na kompletní seznam dle počtu (případně i dle jiných kritérií:-) a nechce se mi vše psát znova. Bohužel však nemám v současné době příliš času. No snad se to zlepší po Vánocích:-) Jedudědek 23:12, 17. 12. 2007 (UTC)

Ano, všiml jsem si. Nevím, jestli jste si i vy všimli, že jsem si ho schoval taky. Jinak řečeno to všechno mohlo vést také k tomu, že bychom na neexistujícím článku začali pracovat dva (či víc) a ztrácet tak čas, místo toho, abychom mohli navzájem sledovat, zda a jak pokračují úpravy nesmazaného článku existujícího nebo prostě dohodnout. I proto kritizuju, jakým způsobem tohle hlasování proběhlo - spousta lidí svůj hlas pro smazání zdůvodňovala tak, že článek má být nějak přepracován, doplněn, přejmenován nebo sloučen, ale místo toho byl prostě smazán. Okino 23:22, 17. 12. 2007 (UTC)
Ještě že teď nemám času nazbyt ;-) Jedudědek 23:25, 17. 12. 2007 (UTC)

Já ale taky budu dělat něco jiného. Původně jsem jen chtěl ten seznam - podle zasvěcených návrhů některých hlasujících - vložit do článku Stanley Cup. Jak směšně by to vypadalo, můžete posoudit na Wikipedista:Okino/Pískoviště. Přepracování Stanley Cupu teď v nejbližší době dělat nehodlám, takže tu prostě seznam trenérů nebude. I když jsem přesvědčen, že je to ochuzení Wikipedie. Provozní info: Když s tím něco začnu dělat, tak se to pozná nejspíš právě na článku Stanley Cup. Okino 23:29, 17. 12. 2007 (UTC)

Příliš směšné mi to nepřijde :-(
Zkusím s tím něco spáchat mezi svátky Jedudědek 23:35, 17. 12. 2007 (UTC)