Přeskočit na obsah

Diskuse k Wikipedii:Hlasování o smazání/Tabulka roků v hudbě

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přesunuto z komentářů[editovat zdroj]

Ti kdo hlasují pro smazání a mluví zároveň o přesunu, přejmenování atp., si určitě nepřečetli pravidla. Až se rozhodne o smazání nebude už možné tabulku (článek to skutečně není) přesunout nebo přejmenovat. Komentovat zdůvodnění některých jedinců raději nebudu. Snad nejvýstižnějším zdůvodněním hlasu pro ponechání je hlas Wikipedisty Kacir, děkuji však i všem dalším kteří dali svůj hlas pro. Kdo ještě nehlasoval a uniká mu význam této tabulky, ať si najde kterýkoliv článek třeba 1968 v hudbě. V pravo nahoře je tabulka, která slouží k přecházení mezi jednotlivými roky v hudbě. Je tam 10 let před a 10 let po tomto konkrétním roce, takže pokud chci přejít na rok 1958 kliknu na něj a můžu hned číst nebo editovat. Pokud chci rok ještě starší, můžu se tam proklikat tak že budu klikat na nejstarší možné roky nebo si zadat do hledáčku přímo konkrétní rok. V obou případech se mě ale může stát, že narazím na neexistující článek - červeňáka. Kliknutím na slovo Tabulka se přepnu do tabulky (o kterou momentálně jde v našem hlasování), kde okamžitě zjistím, jestli rok existuje a pokud ano můžu hned číst, hledat nebo editovat, pokud neexistuje můžu článek založit, jestliže na to mám dost informací. --Bohemianroots 8. 3. 2009, 08:43 (UTC)

Promiňte, ale neslouží k účelu, který uvádíte, kalendářní šablony? Ty jsou pro tyto účely přímo vytvořené. ABC2 8. 3. 2009, 12:24 (UTC)

To nevím, jestli by kalendářní šablona splnila tento účel a jakým způsobem by se jednotlivé roky provázaly se články například 1968 v hudbě. Pokud víte jak by to mělo fungovat, popište to třeba v diskuzi. Děkuji --Bohemianroots 8. 3. 2009, 13:14 (UTC)

Jo, a ještě mě ukažte, ve kterých článcích je ta slavná kalendářní šablona použita, rád bych se poučil --Bohemianroots 8. 3. 2009, 16:20 (UTC)

Já o žádném takovém článku nevím (nějak jsem ještě nestihl prolézt všech 120 000 článků), ale pokud o nějakém víte Vy, napište. Když ji někdo vytvořil, tak snad věděl proč (a doufám, že bude ochoten to říct i ostatním). ABC2 8. 3. 2009, 19:26 (UTC)