Diskuse k Wikipedii:Žádost o arbitráž/Vandalista/Důkazy/Dominik Abrahám

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Tohle je stránka vytažená ze záhrobí pro potřeby arbitráže

Literatura, z které jsem čerpal, je napsána! Navíc si na něj pamatuju a celé to ještě rozšířím, byl to kamarád z dětství.

No, pokud byl pedagog a fotbalista, měly by se po vyhledání jeho jména objevit nějaké výsledky - což se neděje. Navíc exitence tištěné literatury ještě nemusí být zárukou existence toho člověka - a mimochodem, na Googlu se neobjevují ani výsledky k vyhledání jména té knihy... --Timichal 06:01, 11. 5. 2006 (UTC)

Tu knihu vydala Viktorka, vzhledem k tomu, v jakém je v současné době stavu se vůbec nedivím, že není na internetu...

Literaturu, kterou uvádíte, nemám po ruce. Zkusil jsem proto hledat něco o p. Abrahámovi na Internetu, kde jsem nic nenalezl. Jestliže je někdo vysokoškolským pedagogem, trenérem, fotbalistou a funcionářem (tajemníkem Svazu), je přinejmenším velmi nezvyklé, že se jeho jméno vůbec neobjevuje nikde na Internetu. --Zirland 06:02, 11. 5. 2006 (UTC)
byl fotbalistou ještě za první republiky a krátce po válce, pak se zranil a přestal hrát fotbal. Já nevím, jestli vůbec na internetu někde údaje o fotbale z této doby jsou. A potom učil na Fakultě tělesné výchovy a sportu, ale jen krátce. Později byl vyhozen. A taky se ptám, co zde o tom ČSM vůbec na internetu je? Domnívám se, že příliš mnoho ne.
Ad kniha: Dotazem do databáze Národní knihovny jsem zjistil, že taková kniha v ČR nevyšla. --Zirland 06:10, 11. 5. 2006 (UTC)

Chcete mi snad tvrdit, že to co držím v ruce není kniha?????

Nemám možnost posoudit, co právě držíte v ruce. Nicméně v této situaci existují dvě možnosti. 1) Buď kniha vyšla a vydavatel nesplnil svoji zákonnou povinnost odevzdání povinného výtisku, nebo 2) taková kniha neexistuje.
Každopádně nelze z tohoto důvodu při nejlepší vůli označit tuto knihu za věrohodný zdroj. Uveďte prosím ISBN této publikace, aby se zvýšila šance jejího nalezení ve fondech knihovny. --Zirland 06:16, 11. 5. 2006 (UTC)

Podle Atlasu českého fotbalu od roku 1890 (ISBN 80-901703-3-9) nikdy žádný Dominik Abrahám českou 1. ligu nehrál. Zanatic ʡ 10:44, 11. 5. 2006 (UTC)