Diskuse k šabloně:Celkově zpochybněno

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Viz Wikipedie:Pod lípou#Povinnost zdůvodnit "zpochybňovací šablony" v diskuzi?. --Váš Mostly Harmless 10:30, 9. 2. 2008 (UTC)

oslabení šablony - resp vrátit zpět[editovat zdroj]

Zdá se mi to nebo toto je nejsilnější šablona, která zpochybňuje faktičnost a neutralitu článku? "Sjednocení vzhledu [1]" šabloně vůbec nepomohlo. Ikdyž je teď konzistentní s jinými šablonymi svůj účel neplní (moc ho neplní). Tohle není ta značka která má třískat do očí, jakmile člověk otevře článek: Tady není něco v pořádku!!!

Nebo tuto šablonu vnímáte "jen" jako upravovatelskou věc? Pro údržbáře? Já ne. Pro mne dvě nejsilnější šablony (tato a NPOV) - už od dob, kdy jsem jen četl a needitoval - byly především informací - pro mne pro čtenáře. Pozor, tenhle článek je zcela mimo standard encyklopedie. Je nedůvěryhodný nebo si to alespoň někdo myslí.

Enver Hodža

Čím výraznější a agresivnější tím lepší. Reo + | 21. 12. 2010, 01:58 (UTC)

Obsahově tato šablona plní funkci šablon {{NPOV}}, {{Neověřeno}}, případně {{Wikifikovat}} nebo {{Upravit}}. To jsou všechno v základních verzích neurgentní údržbové šablony, které napovídají, v čem je článek třeba zdokonalit. Účelem této šablony je, aby v případě několika nedostatků zbytečně nerušilo v článku množství souběžně umístěných šablon upozorňujících na různé nedostatky článku. Obsahem encyklopedie mají být primárně články a ne výkřiky, kterými se mezi sebou wikipedisté domlouvají. Ostatně v některých projektech je zvykem některé údržbové šablony dávat jenom na diskusní stránku, o tom bychom také mohli uvažovat. --ŠJů 21. 12. 2010, 05:38 (UTC)