Diskuse:Walter (podnik)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jsem pro přesun článku na Walterovy letecké závody či Walterovy letecké motory, Waltrovka je označení pro celé to údolí na trojmezí Jinonice, Radlice, Košíře ve kterém je nejen firma. Chybí tu také zmínka o „podzemním městě“, které v okolí závodu je, ale z mé strany je to bohužel info bez zdrojů. Jinak časem dodám pár fotek areálu i okolí, když už to mám za barákem. ;) -- Jagro 7. 10. 2008, 14:58 (UTC)

Jsem spíše pro to zachovat článek pod názvem Waltrovka neb byl myšlen nejen ve vztahu k samotnému závodu, ale k samotnému místu - proto zde je i zmínka o budoucích projektech budov, které by měly nahradit současnou chátrající fabriku. Přiznám se, že sem nějakou dobu uvažoval o názvu článku a Waltrovka mi přišlo nejsrozumitelnější a jak sama wiki doporučje - nejobecnější. Troufnu si oponovat, že by pod označením Waltrovka bylo něco jiného než právě areál továrny. Aspoň z mých zkušeností je všechno okolo označováno "U Waltrovky", ať už jde o hasičárnu, zastávku autobusů.
V článku jsem uvedl veškeré informace, co jsem posbíral již při tvorbě skrýše pro Geocaching. O podzemním městě nemám, bohužel žádné informace a samozřejmě také proto jsem vložil na stránky pahýl. Já jsem dnes ráno při cestě do práce udělal něco málo fotografií narychlo. Pokud přidáte nějaké lepší nebo aspoň za lepšího počasí, budu samozřejmě rád.
--El Carlos 7. 10. 2008, 16:14 (UTC)

Doplnení názvu o GE Aviation Czech[editovat zdroj]

Doporučuji přidat nový název GE Aviation Czech. Zatím je výroba jen pokračování Waltrovky v Letovu a vytvářet novou stránku s okopírovaným textem asi nemá smysl. Pak bych ještě navrhoval vytvořit novou stránku GE Aviation Czech a přesměrováním na toto, nebo do ni zatim skopirovat vse z tohoto clanku a pokracovat jako GE Aviation Czech a do tohoto ckanku dat odkaz v sekci soucastnost. Já jsem nenašel způsob, jak to provést a nechtěl jsem měnit jméno společnosti v titulu. To same menit odkaz, ktery zatim diky presmerovani na http://www.geaviation.cz/ fungue. Jivo 28. 11. 2011, 19:11 (UTC)

Zřídli jsem přesměrování ze stránky GE Aviation Czech na tuto. Myslím si, že jde o očekávaný název. — Jagro 29. 11. 2011, 14:22 (UTC)

podivnost[editovat zdroj]

Se píše: "Během období 1937 - 1937 ...". Hm Jj14 (diskuse) 3. 5. 2014, 08:19 (UTC)