Diskuse:Uctívači ginga

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Sleduju, jak vznikaji pahyly o postavach z Foglarovych knizek. Popremyslejte, jestli to ma smysl. Bylo by prece lepsi to dat vsechno do jednoho obsahlejsiho clanku. --Miraceti 06:58, 18. 7. 2007 (UTC)

Za prvý, Uctívači ginga nejsou Rychlé šípy, jde o Hrnčířovo dílo, takže ty neslučovat. Za druhý je může někdo rozšířit a v případě, že by byly pohromadě, by vznikl hodně dlouhý článek, který by se musel rozdělovat. Navíc nevím, kam to slučovat, článek Rychlé šípy už je docela rozsáhlý. Nevidím důvod, proč je mít pohromadě. --Japo ¿ 07:05, 18. 7. 2007 (UTC)

Vzhledem k tomu, že je to i samostatné dílo, nechal bych to tedy tady. O tech pahýlech jsem psal, když jsem viděl, jak vznikají další a další články o méně významných postavách foglarovek, které by stačilo zahrnout někam jinam. Článek Rychlé šípy rozhodně není dlouhý, spíš bych řekl, že je to těsně nad pahýlem. --Miraceti 13:56, 19. 7. 2007 (UTC)

No, pokud se ti chce asi můžeš sloučit některé články z kategorie Rychlé šípy. Např. postavy do článku Seznam postav z Rychlých šípů a knihy ze stínadelské trilogie do článku Stínadelská trilogie. Ale pokud je někdo pořádně rozšíří, čeká nás rodělování... --Japo ¿ 14:07, 19. 7. 2007 (UTC)