Diskuse:Svatobořice-Mistřín

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Za prvé bych chtěl dodat, že zmíněný článek není z uvedených stránek, ale ze stránek Svatobořice-Mistřín, takže by se někdo měl nejprve naučit hledat na internetu(třeba Google ;) a za druhé jsem v rámci propagace této obce dostal od starostky ústní svolení umístit informace z těchto stránek na Wikipedii. Proto, aby bylo vše v pořádku dávám svolení tento text uvést pod licencí GFDL.--Thomick 19:21, 6. 5. 2008 (UTC) Odstraněn trojnásobný podpis

Děkuji Vám mockrát za odkaz na tu stránku Google, je to fakt super, dá se na tom najít úplně všechno, fakt moc díky, nevěděl jsem o ní, moc jste mi pomohl v budoucí práci... Co se týka toho copyvia, tak to bude pravděpodobně potřeba doručit přes OTRS, a pravděpodobně nikoli od Vás, ale od paní/slečny starostky, pokud je tedy ona autorkou textu. Ale radši se na to ještě zeptáme... --Jagro 19:48, 6. 5. 2008 (UTC)
Co se mě týče rozhodně se nehodlám handrkovat s nějakým OTRS, takže je mi to už úplně jedno, klidně si ten text smažte.--Thomick 19:48, 7. 5. 2008 (UTC)
A navíc, pročetl jsem si ty stránky Svatobořice-Mistřín z nichž je ten text prý zkopírován?! a kromě asi 2 vět jsem žádné společný text nenašel. Takže pokud si neumíte najít odkud je to zkopírované, radši nehledejte vůbec...ulehčíte práci sobě i ostatním.--Thomick 12:00, 8. 5. 2008 (UTC)

Text byl zkopírován odsud. Odstranil jsem jej. Děkuji za pochopení -- Mercy (|) 11:53, 8. 5. 2008 (UTC)

Ne text byl zkopírován odsud. Ale jste lepší než Jagro.--Thomick 12:00, 8. 5. 2008 (UTC)