Diskuse:Stopa

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Trochu jsem to upravil, ale nějak se mi to moc nelíbí, až moc mi to připomíná výkladový slovník. Možná to časem bude chtít částečný přesun na wiktionary:cs:Stopa.

P.S. Z těch přesunů se mi málem zatočila hlava...

--Mormegil 09:37, 8. 11. 2004 (UTC)

A když bude část hesel ve Wiktionary, dostane se k nim čtenář z vyhledávání ve Wikipedii nebo bude muset postupně zkoušet nejprv Wikipedii a potom Wiktionary? Ale zatím bych se slovníkovým heslům nebránil, bude to jako pahýl a někdo k tomu možná časem přidá historii, porovnání s jinými historickými mírami (pražský loket, vídeňský loket, ruská versta...). --Luděk 10:06, 8. 11. 2004 (UTC)
S tím wictionary to asi nebude nutné, jak v de: tak i v en: jsou články o stopě přes tři obrazovky (s dějinami, porovnáním různých stop v různých oblastech atd.)
k pozadí přesunů: vzniklo, že než jsem přesopuval, díval jsem se, co sem ukazuje, a sice i na diskusní stránce; tím se mi povedlo přesunout starou diskusní stránku na novou stránku pro článek; vzpomněl jsem si, že podle de: je složité přesuny možno provést temporérně přes stránku C tedy třetí, což jsem udělal, špatně přesunuté smazal a pak stránku C přesunul zase na tu jak to mělo být; vše fungovalo, i historie, jenomže tam byl nějaký maglajz s někdy zbylými redirecty, takže jsem si musel nechat ještě něco napadnout; moje druhá chyba asi byla, že jsem si pozdě všiml, že tam je i tlačítko obnovit, tím by to asi šlo jednodušeji. Zdá se že teď vše funguje. Sorry, byl to můj první akt sysopa.
s pozdravem -jkb- 11:59, 8. 11. 2004 (UTC)

Jeden význam? --Zirland 07:09, 21. 12. 2005 (UTC)