Diskuse:Stříbrná medaile předsedy Senátu

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Rosičák v tématu „Bezobsažnost, seznam?, galerie osobností
V článku je použit materiál (https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=St%C5%99%C3%ADbrn%C3%A1_pam%C4%9Btn%C3%AD_medaile_Sen%C3%A1tu&oldid=14935931) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2017042510017031.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Za OTRS vložil --Jan KovářBK (diskuse) 3. 5. 2017, 00:09 (CEST)Odpovědět

Bezobsažnost, seznam?, galerie osobností[editovat zdroj]

Obsah článku je seznamem laureátů podle roků. O samotném předmětu článku se dozvíme velmi málo z jediného závislého zdroje. https://www.senat.cz/cinnost/pametni_medaile/ a siceː

"Stříbrné medaile předsedy Senátu se udělují od roku 2007 významným osobnostem z řad vědců, umělců, sportovců a dalších veřejných činitelů, kteří vynikají ve svých oborech nebo svými zvláštními činy či schopnostmi. Stříbrné medaile předsedy Senátu od roku 2012 uděluje předseda Senátu při příležitosti zářijového Dne české státnosti, příležitostně pak v případě návštěvy významných zahraničních osobností mimo toto datum."

A to je vše.

Nebylo by lepším řešením kategorizovat ten seznam? Případně rozdělit článek na seznam a hlavní článek? Samotný obsah článku v seznamu totiž zaniká. --Rosičák (diskuse) 29. 12. 2021, 06:35 (CET)Odpovědět