Diskuse:Spore

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ta subjektivní recenze, která vznikla z přehledu fází, mi do encyklopedie absolutně nesedí. Nejen že s názory autora v mnoha případech nesouhlasím (rozhodně neberu Spore jako strategii, ale spíš jako stavebnici, ale to je tady jedno), ale hlavně mi, jak už jsem psal výše, připadá ten přehled fází jako silně POV recenze. Sám se to neodvážím přepsat, protože jakožto šéfredaktor Spore Planet bych asi těžko stvořil něco objektivního, ale podstatné úpravy to podle mě rozhodně potřebuje. --Cyklomethen 18. 9. 2008, 20:17 (UTC)

Wikipedie:Editujte s odvahou... někdo to po vás opraví, když to bude POV. Wikipedie funguje na tom , že se opravují špatné články , ne že se kritizují. Těším se na vaše přípěvky.--H11 18. 9. 2008, 20:38 (UTC)

-- Tak recenze snad ani úplně objektivní být nemůže... Ale podívejte se na recenze na různých webech a stránkách. Obvyklé hodnocení je mezi 70-80%, což není mnoho. Hra má opravdu velmi, velmi mnoho nedostatků.

viz anglická verze wikipedii, i recenze se dají psát encyklopedickým a neutrálním stylem, což není tenhle případ...--H11 14. 12. 2008, 10:16 (UTC)

Obrázky ze hry[editovat zdroj]

obávám se, že ten obrázek porušuje autorská práva, a jinak jsou mnohem lepší obrázky než tento výtvor na aglické wiki...--H11 25. 9. 2008, 08:51 (UTC)