Diskuse:Souhvězdí Cefea

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Upravit odstavec[editovat zdroj]

Odstavec Mytologie chce upravit, jenže já nevím jak přesně. Jestli měl Posseidon jednu či víc manželek Nereid. Opravou podle svého bych mohl napáchat škody. A když se do toho pustíte, tak upravte i větu s Perseem. (Zákupák) --P.Starý 17:21, 6. 3. 2008 (UTC)

Vše kolegové upravili, jsem spokojen--P.Starý 16:55, 7. 3. 2008 (UTC)

Připomínky WPK[editovat zdroj]

Abych se přiznal tak oboru moc nerozumím. Rozhodně to budě chtí rozšířit úvod a "popis souhvězdí". Dále předpokládám, že se dodají ještě nějaké kapitoly, externí odkazy a literatura a osadí se to referencema. Jinak co se týče vzhledu a stylu tak se mi to moc nelíbí. Ty tabulky bych strkal doprostřed, nebo na konec oddílu - né na začátek. Bylo by taky fajn, někde zmínit, že se jedná o mezinárodně uznávané souhvězdí. Máme přece i další souhvězdí, jako čínská, indická apod. Jinak fakt tomu moc nerozmím, takže bych dopručil zeptat se našich astronomů, jako jsou Miraceti, Luděk, A.vitek a další.--Juan de Vojníkov 19:07, 6. 3. 2008 (UTC)

Přeji pěkný den. Myslím, že hlubší recenze není třeba, protože toho textu, který by se dal recenzovat, zde moc není - ale nevím, nerozumím obsahu článku a možná tam je vše, co by tam mělo být (avšak měl by mu z velké části rozumět i laik). Určitě by se o tom dalo napsat víc - třeba se rozepsat a tom popisu. Taky obrázek by se mohl přeložit, hodit odkaz na commons, smazat prázdné řádky - někde jich je víc než jeden. Dále jak řekl Juan, osadit alespoň nějakými referencemi, dodat externí odkazy, pokud možno nějakou literaturu. Jako laik třeba nevím, co to je to „cirkumpolární souhvězdí“ - buď to vysvětlit, nebo hodit link a odkázat někam, kde to je vysvětleno. Snad jsem alespoň trošku dodal inspiraci :-) --Podzemnik 13:25, 7. 3. 2008 (UTC)