Diskuse:Sociální kapitál

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Článek by se IMHO neměl mazat, ale smazat příspěvky IvoPatty (vlastní výzkum, NPOV, politická agitace). Zdraví --Sokoljan (diskuse) 10. 3. 2013, 19:55 (UTC)

Souhlas, to UU bych bral jako Urgentně upravit část. --11. 3. 2013, 08:20 (UTC), Utar (diskuse)

Máte oba pravdu, měl jsem to tu minimálně zmínit, že si jsem vědom toho, že úvod článku je v pořádku a proto by se heslo mělo zachovat, ale jak jsem si s tou úpravou nevěděl rady, použil jsem příliš drastickou šablonu. Omlouvám se. Zatím bych to takto nechal, třeba někdo znalejší než já dokáže vytáhnout z agitací Iva Patty použitelné informace, protože si všimne urgentní šablony. --Beregund (diskuse) 11. 3. 2013, 11:01 (UTC)

V pořádku hlavně, že jsme se nějak shodli.
Hm, když koukám na ty editace pana Patty, mění v podstatě jen formu, např. a to nepřihlížím ke na Dále není přihlíženo ke. Nešlo by to takto spíše přesunout na sesterský projekt? Jako samostatný dokument Sociální kapitál podle Ivo Patty? Hm, Wikizdroje ne, nebere neotištěné materiály, Wikiknihy ne, asi to nelze hodnotit jako nezaujatý výukový text, tak že by Wikiverzita? Má-li zůstat text tady, je kromě formy potřeba překopat celkový styl a wikifikovat – odkazy, reference… --12. 3. 2013, 11:39 (UTC), Utar (diskuse)