Diskuse:Sayda

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Název článku[editovat zdroj]

Vzhledem k tomu, že heslo Sayda už má přesměrování na město Sidon, musel jsem název článku vyřešit takto. Pokud by se našla nějaká dobrá duše, která by to dokázala změnit nebo - třeba udělat z toho rozcestník se 2 významy - a) jiný název pro Sidon, b) město v Německu. Nebo měla nějaký jiný nápad, bylo by to fajn. --Hadonos 29. 5. 2009, 23:16 (UTC)

Dobrý večer. Článku jsem si hned všiml, protože jsem autorem Sidonu. Klidně bych to vyřešil tak, že Sayda by se uvolnila pro tento článek, ať už jako přímo název článku, nebo přesměrování na stávající, přičemž v úvodu obou hesel by měla být šablonka „různé významy“, „možná hledáte to druhé“ nebo nějaká podobná. Vzhledem k tomu, že významy jsou jen dva, rozcestník je asi zbytečný. أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 29. 5. 2009, 23:22 (UTC)
Děkuji za superrychlou odpověď. Váš návrh je optimální. Předpokládám, že to staré přesměrování můžete zrušit Vy. Dát tedy „Saydu“ pro německé město + šablonu na začátek „různý význam“ a název „Sayda (Německo)“ tam přesměrovat nebo ještě lépe to úplně zrušit (jde-li to). Zdravím z Mostu a děkuji za spolupráci! --Hadonos 30. 5. 2009, 01:15 (UTC)
Podal jsem na nástěnce správců žásot o přesun na název bez rozlišovače a vyřešil šablony. Zdravím z Plzně :) أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 30. 5. 2009, 21:19 (UTC)