Diskuse:Rájec (Borovnice)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

No tak tedy nevím, lidi... Jsem webmaster stránek www.borovnice.info a autor mnoha textů zde uvedených, další jsou od sl. Holmové, která je naší obci volně poskytla a zjistil jsem, že na Wikipedii jsou jakési informace o naší obci, ovšem nejsou dostatečné, především u dvou částí obce chybí texty úplně. Myslíte si, že by někdo jen tak pro nic za nic cpal na Wikipedii něco o nějaké obci, kdyby se ho to netýkalo? Že bych jako jen tak brouzdal po netu a když na něco narazím, že bych to dával na Wikipedii? Že jako nemám nic lepšího na práci? Já nevím co dřív, chci sem dát pár našich informací o naší obci a teď mě tu jen zdržujete... Tak si to klidně smažte, nebudu nikoho prosit abych mohl pro svou obec udělat něco zadarmo. Na naše stránky jsem to umístil jako webmaster taky já, tak asi vím o co jde, ne? Fakt pochybuju, že by zrovna tohle dělal bez dovolení někdo jiný...--88.102.28.49 17:08, 7. 2. 2008 (UTC)

Jo a ještě brodec.unas.cz a borovnice.wz.cz a borovnice-znak.wz.cz a sdh-borovnice.wz.cz a sdh-prestavlky.wz.cz a sdh-rajec.wz.cz a sdh-okrsek.wz.cz, to je všechno součást webu www.borovnice.info, který jsem pro jeho velikost takto rozdělil...--88.102.28.49 17:13, 7. 2. 2008 (UTC)

Rozhodně jsme rádi, že jste se rozhodl přispět. Jde nám však o to, aby se wikipedie nedostala do problémů kvůli porušování autorských práv. My nemůžeme vědět, že vkladatel textu (vy) je webmaster. Stejně tak mohl příslušné texty vložit někdo jiný a porušit tak vaše autorská práva. Budeme jedině rádi, když pošlete e-mail na OTRS, čímž potvrdíte, že webmasterem skutečně jste a že souhlasíte s uvolněním textu. Podrobnosti a vzorový text naleznete v mnou uvedeném odkazu. S přáním pěkného večera Daniel Baránek 17:14, 7. 2. 2008 (UTC)


Mnoooo... tak zatím čekám 2,5 hodiny, já mám času... Sorry, ještě podpis --Kotera 18:45, 7. 2. 2008 (UTC) Jo tak dobrý, máme o hodinu jiný čas, tak to není tak zlý... --Kotera 18:46, 7. 2. 2008 (UTC)

Mějte prosím chvilku strpení, pokud jste již mail poslal. Přístup do schránky OTRS má jen několik maličko lidí, kteří ji určitě nekontrolují co hodinu. Za dva až tři dny by však mělo být všechno OK. --Daniel Baránek 18:53, 7. 2. 2008 (UTC)

Chaaa, tak to je best... No tak zatím se třeba jen tak pro legraci jukněte na http://www.borovnice.info/wikipedia.htm Jinak smazat něco jde hned, ovšem povolit až za dva až tři dny... dobrý... Zdravstvujte taváryšči :-D --Kotera 19:12, 7. 2. 2008 (UTC)

Ano :D i takto to lze ověřit - skrze vaše stránky, chybí tam jenom ještě poznámka, že to uvolňujete pod licencí GFDL. Jo jinak - my to nemažem hned, ale až za týden. Teď to zatím smazáno není, váš článek je stále dostupný v historii. --Daniel Baránek 19:20, 7. 2. 2008 (UTC)

No tak je to tam i s tím textem z mailu, mno... http://www.borovnice.info/wikipedia.htm --Kotera 19:30, 7. 2. 2008 (UTC)

Čéče, co máte tolik lidí s tím Linuxem? A Gecko... Já nevím, nějak se mi nelíbí... --Kotera 19:39, 7. 2. 2008 (UTC)

V článku je použit materiál (nebyl uveden) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2008020710018969.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Zilla Zilla to je sílla... :-) Ještě ty Přestavlky by se tam mohly vrátit, no nic, du večeřet, TV kulturu sledovat, spinkat a jiné hezké činnosti vykonávat. Už néni času... :-( Jinak teda dobrý, mno...--Kotera 19:52, 7. 2. 2008 (UTC)