Diskuse:Psyché (spolek)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Téma přínosné, ale navrhuji 1) vyškrtnout/omezit seznam členů i rozpis agendy, to bychom tu za chvíli mohli mít účetnictví každé firmy... 2) přejmenování na Psyché (spolek) a Psyche (revue), Psyché by měl být rozcestník (jmenuje se tak kdeco, viz rozcestníky cizojazyčných verzí). —mychajloΔ 3. 11. 2008, 15:40 (UTC)

Ano, v nejbližší době se pokusím s tím Psyché něco udělat, jsem tu absolutní nováček, teprve se učím. chtěl bych se nicméně pokusit ubránit onen seznam členů, pokud to bude technicky možné, neboť jde v zásadě o dnes již historický materiál, který zpracovává řada badatelů (mně osobně známých) podobných témat a může jim v této práci napomoci. (V žádných archivech dosud neexistuje, pak by skutečně neměl význam.)--Kartinas 3. 11. 2008, 18:09 (UTC)

Ok, pokud jde o mně, oceňuji to (pro mě samotného je to zajímavé) a nehodlám proti tomu nijak vystupovat; jen předem upozorňuji, že vás nejspíš některý uživatel nařkne z vlastního výzkumu. S pozdravem —mychajloΔ 3. 11. 2008, 19:35 (UTC)

Aha, to je pro mne také úplná novinka. Právě jsem si přečetl, co to vlastní výzkum je. Data mnou zveřejněná jsou nicméně dohledatelná a byla publikována v publikaci, kterou na konci článku zmiňuji. Takže doufám, že bych případně byl schopen toto obhájit, i když nevím, zda by se tady se mnou někdo vůbec bavil. Každopádně bych se rád zeptal, jak vůbec změnit název stránky, při editaci se mi otevře vlastní text, ale nikoli titul. Já vím, asi hloupý dotaz... --89.24.92.157 3. 11. 2008, 20:12 (UTC)

Tuším, že jakožto neregistrovance vás to nenechá stránku přesunout, to by se vám to zobrazilo v nabídce nahoře. Zkusím to udělat sám. —mychajloΔ 4. 11. 2008, 15:44 (UTC)

Děkuji, je to určitě lepší.. :-) --kartinas 7. 11. 2008, 11:29 (UTC)

Ve vší úctě si dovoluji upozornit, že dle pravidel má každý účastník právo navrhnout své omylem vytvořené stránky na smazání.

  • "Pro upozornění na omylem vytvořené ... stránky, které lze bez diskuse o obsahu vymazat procedurou tzv. rychlého smazání, použijte šablonu Smazat|důvod pro smazání."
  • "Uživatelé mohou stránku k takovému rychlému smazání navrhnout tím, že na její začátek vloží šablonu Smazat.Pokud na nějaké stránce najdete informaci o tom, že je kandidátem na rychlé smazání, ale myslíte si, že nesplňuje kritéria, šablonu ze stránky vyjměte a na diskusní stránce popište své důvody."

Pokud s návrhem na smazání kdokoliv nesouhlasí, může tento návrh zrušit, ale MUSÍ to dle pravidel zdůvodnit v diskusi! Všichni, kdo bez diskuse ruší mé návrhy na smazání mnou omylem vytvořených stránek, jednají proti pravidlům Wikipedie. Týká se především naposledy uživatele s nickem Jagro.--kartinas 16. 11. 2008, 08:45 (UTC)

nesplňuje podmínky pro rychlé smazání, a důvod se udávat nemusí, ale měl by.--H11 16. 11. 2008, 10:26 (UTC)