Diskuse:Pomocný technický prapor

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kdy byli petepaci zruseni? Ja byl prerazen od protiletadloveho delostrelectva v Presove k Pracovnimu utvaru ve Sturove v roce 1964! + Nekteri moji kamaradi z Presova se odcitli u PTP na jihu cech.Byli nas tisice! + Stavby motelu a hotelu v Nizkych Tatrach byli nase prvni zastavka. + Sirokoroschodna trat do Kosickych zelezaren a Kosicka VZ byla dalsi a Elektrarna Vojany nebo prekladka v zbozi na hranici s SSSR byla take jedna znich.A na 24 mesicu sluzby jsme taky mohli zapomenout nikdo nesel domu driv nez po 27 mesicich. Tento nepodepsaný příspěvek vložil 66.32.169.31


Myslím to souvisí i s příspěvkem výše, problém je zkrátka ten, že články o Technických praporech a Vojenských technických jednotkách, jsou, NESPRÁVNĚ, přesměrovány na tento článek o Pomocných technických praporech, kde jsou zmíněny jen opravdu okrajově. Tyto hesla by měla mít samostatnou stránku. --Alois Musil 1. 9. 2010, 12:16 (UTC)

Souhlas tyto redirekty jsou špatné. Ale kdo udělá ty články? Zagothal 1. 9. 2010, 13:39 (UTC)
Moje znalosti se rovnají nule, mohl bych jedině zrušit ty redirekty a nahradit je jednou jedinou větou ke každému tématu, opsanou z tohoto článku a odkazů... Anebo teda zachovat odkazy, a vytvořit v článku dva odstavce, jeden o Technických praporech (vlastně už tam je, v části vznik a rozvoj) a jeden o Vojenských technických jednotkách (někde v části o rušení) a přímo na ně přesměrovat dotyčné články (jde-li to).--Alois Musil 2. 9. 2010, 17:54 (UTC)