Diskuse:Pohlavní znaky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Interwiki[editovat zdroj]

Mnohé Wikipedie se vzdávají hesla "pohlavní znak" a mají pouze heslo "druhotný pohlavní znak" či "sekundární pohlavní znak", neboť za primární pohlavní znaky považují pohlavní orgány jako je penis, varle, pochva, děloha a vaječník; ty diskutují pod heslem "pohlavní orgán"; v české Wikipedii je Pohlavní orgán bez interwiki; a dále přesměrování Genitálie na Rozmnožovací soustava.

Anglické interwiki:

Německé interwiki:

Francouzské články:

Španělské články:

--Dan Polansky 16. 12. 2009, 10:32 (UTC)

Opětovné rozdělení[editovat zdroj]

Nesměle navrhuji rozdělit tento článek opět na primární pohlavní znaky a sekundární pohlavní znaky. Tento článek je unikát nemající obdoby nikde jinde, zatímco interwiki odkazy na ostatní dva pojmy jsou široce zastoupeny. --Ragimiri 27. 6. 2011, 19:15 (UTC)

Nepovažuji absenci interwiki za dostatečný argument. Nelíbí se mi, že by mi při vybírání názvu článku měly svazovat ruce jinojazyčné wikipedie. --Vojtech.dostal 27. 6. 2011, 19:23 (UTC)

Ještě jednou: proč to na ostatních Wikipediích mají rozděleno do dvou článků, jen my jediní to máme v jednom? Odpověď a: oni (všichni) se pletou, my jediní to máme dobře. Odpověď b: ostatní to mají rozumně rozděleno, my jediní máme svojí hlavu, tudíž se musíme odlišovat, aby nedejbože čtenář nenašel i cizojazyčné informace. Interwiki považuji za hodně silný argument pro existenci článku (je-li něco významné na anglické, německé a francouzské Wikipedii, mělo by to být setsakra významné, aby to bylo i u nás). --Ragimiri 27. 6. 2011, 19:32 (UTC)