Diskuse:Plátno (vazba)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Revert úvodu[editovat zdroj]

To: Glivi Děkuji, že jsi opravil překlepy, ale tvoji editaci úvodu článku jsem revertoval. Jak jsem zjistil na tvé redaktorské stránce, jseš matematik. Taky bych ti mohl editovat tvé články a opravovat formulace podle mého gusta. Formulaci "Zbývající dvě" jsem vrátil, protože plátno je jednou ze tří základních vazeb, žádné další nejsou. Ten anglický výraz pro plátno bych dovedl postrádat, ale vrátil jsem to taky, čas rozhodne. Mnozí dělají reverty bez zdůvodnění, já to zdůvodňuji. Zdraví --Aqualung 10:15, 27. 6. 2007 (UTC)

Udělal jsem částečný revert zpět. O slově „zbývající“ se hádat nechci, je mi to v podstatě jedno, ale anglický název do článku nepatří – stejně tak bys tam mohl uvádět název v dalších padesáti jazycích. Stejně tak jsem znovu opravil uvozovky z anglických na české.
Jinak měl by ses přestat chovat ke svým článkům majetnicky, všimni si, co je napsáno pod editačním oknem: Pokud si nepřejete, aby Váš text byl nemilosrdně upravován a volně šířen pod licencí GFDL, pak ho do Wikipedie neukládejte. Každý člověk má trochu jiné cítění pro formulaci jistých vět a každý se snaží, aby byly všechny články napsány co nejlépe. Proto nechápu tvojí argumentaci, že bys mohl editovat moje články – jen do toho, čím více lidí daný článek upravuje, tím je lepší.
Měj se Glivi 11:13, 27. 6. 2007 (UTC)