Diskuse:Pepa Nos

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Chupito v tématu „Zdroje u výslechu na StB

Doplnění[editovat zdroj]

Mělo by se tam doplnit, že v současné době je Pepa Nos velký sympatizant a zastánce kontroverzního a extremistického R. Hedvíčka, projevuje se i na jeho blogu. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 193.165.148.190 (diskuse)

(A co takhle nejdřív opravit bláboly typu narozen 1949 česko ? země původu česko ? -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 72.9.152.74 (diskuse) ) Děkuji za opravu...-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 193.165.148.190 (diskusebloky) 11. 2. 2012, 13:52‎ (CE(S)T)

Externí odkazy či reference byly změněny (září 2018)[editovat zdroj]

Dobrý den,

právě jsem se pokusil opravit 3 externí odkazy či reference na stránce Pepa Nos. Prosím, zkontrolujte moje editace. Pokud máte nějaké otázky, potřebujete, abych tyto odkazy nebo dokonce celou tuto stránku ignoroval, prosím vizte seznam často kladených otázek pro další informaci. Provedl jsem následující změny:

. Udělal-li jsem chybu, vizte seznam často kladených otázek.

Děkuji.—InternetArchiveBot (Nahlásit chybu) 2. 9. 2018, 08:35 (CEST)Odpovědět

Zdroje u výslechu na StB[editovat zdroj]

Kolega Chupito přidal dva zdroje v sekci Život k větě "V rámci spolupráce byl vyslýchán roku 1978 na StB, tajnou policii zajímaly především informace o Vlastimilu Třešňákovi a o poměrech mezi organizátory "nezávislých" kulturních akcí". Jeden z těchto zdrojů je však pouze soukromým názorem ze soukromého blogu pana Justa. Není podpořen relevantními důkazy a navíc, soud v těchto věcech dal pokaždé za pravdu panu Nosovi. Jsem přesvědčen, že soukromé názory z blogů by neměli být jako zdroj používány a celkově ta věta protiřečí dalším okolnostem uvedených v článku v další sekci. Tedy, navrhuji tento zdroj odstranit a nechat pouze výňatek ze spisu StB a větu reformulovat s tím, že byl na StB vyslýchán, ale nikoliv veden jako agent. Ve spise je totiž napsáno pouze že se jednalo o akci Trubadúr a nikoliv o agenta.--AnkaElektro (diskuse) 22. 5. 2019, 13:27 (CEST)Odpovědět

Ne, nejde o soukromé názory, ale o citace protokolů StB. Z nich ostatně cituje i sám Nos, jen vynechává některé, pro něj nelichotivé části. A nikde nepíšu, že byl agent, ale že byl kandidát tajné spolupráce. Což ani Nos nevyvrací. Z protokolu je jasné, že Nos vypovídá, ne že odpovídá na otázky. --Chupito (diskuse) 23. 5. 2019, 18:24 (CEST)Odpovědět