Diskuse:Oikofobie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Nolanus v tématu „Hedvíček

Nevidím důvod, proč by tento termín měl mít vlastní stránku. Něco jiného jsou převratné věděcké koncepty jako AGIL (EDIT: vidím, že ani AGIL nemá vlastní stránku!), ale „oikofobie“ není nic jiného než nářek ultrakonzervativce nad tím, jak moc jsou ti intelektuálové špatní a zlí. Ničím převratným není, proto bohatě postačí, když o něm bude zmínka na Scrutonově stránce. On sám má navíc pár odstavců...--Zik (diskuse) 23. 1. 2014, 22:17 (UTC)

Nesouhlasím, termín má na en wiki ozdrojovaný článek a sám jsem na slovo narazil při čtení jiného anglického textu. Článek si rozhodně zaslouží.--Kohelet (diskuse) 13. 4. 2014, 07:18 (UTC)

Xenofobie pomáhá přežít,je pudem každého živočicha...To má ospravedlňovat nenávist na základě odlišné kultury,rasy či náboženství? Vskutku skandální,toto bych od Wikipedie nečekal.Žádám o přeformulování věty nebo o smazání,jelikož ta věta v takové podobě,v jaké je,se mi zdá nepřípustná. --LightShadow0987 (diskuse) 8. 10. 2014, 11:09 (UTC)

Hedvíček[editovat zdroj]

Víceméně jako podnět k zamyšlení sem dávám větu, co sem ze článku škrtnul: "Nejznámější český oikofob je Rostislav Hedvíček aka Ross Hedvicek.[1] "

Konec diskuze. :) --Nolanus C 5. 8. 2019, 19:06 (CEST)Odpovědět

  1. Archiv výběru oikofobních vyjádření Rostislava Hedvíčka [1] Archivováno 27. 3. 2019 na Wayback Machine.