Diskuse:Náboj (střelivo)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele SvaRoM v tématu „Vrácená editace

Vrácená editace[editovat zdroj]

Vrátil jsem editaci - cituji: "14. 11. 2019, 14:27‎ 37.188.246.72 diskuse‎ 11 976 bajtů -59‎ →‎Možnost legálního nabývání a držení střeliva podle platných zákonů v ČR: Opravena milná informace zrušit editaci Značky: editace z mobilu editace z mobilního webu)"

Zdůvodnění. Vzhledem k tomu, že editace byla provedena z IP adreasy nemohu kontaktovat přímo autora a píši sem. Chtěl bych předejít k tomu aby se autor, nebo někdo jiný pokusil o novou opravu v tomto smyslu. Uvedená editace nebyla podle mého názoru vandalismem, ale pokusem o opravení informace, která byla podle autora výšeuvedené editace nesprávná.

Autor se ale mýlil a v dobré snaze ve své výše provedené editaci zaved to textu chybu. Kromě toho že zcela vypustil zbrojní licence, uváděl jako obecně platné omezení to, co ve skutečnosti platí jen pro určité skupiny ZP.

Původní text uvedený v článku vycházel z aktuálního znění zákona č. 119/2002 Sb. Díl 2 § 8, a i když jej necitoval slovo od slova byl správný. Namísto uvedené editace jsem provedl jiné doplnění původního textu, které snad uspokojí autora výše uvedené editace a předejde obnovování mnou vrácené editace.

Nebudu tady teď uvedenou problematiku předmětného zákona rozebírat podrobněji. V případě nutnosti se ozvěte do této nebo do mé diskuse a můžeme to nejdříve projednat a teprve následně zasahovat do textu článku. SvaRoM (diskuse) 14. 11. 2019, 21:32 (CET)Odpovědět