Diskuse s wikipedistou:SvaRoM

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 11 měsíci od uživatele Plánovací kalendář v tématu „Zapojte se do Komunitního wishlistu!

Výhra v soutěži Den finanční gramotnosti[editovat zdroj]

Dobrý den.

Je mou milou povinností vám oznámit, že jste uspěl v soutěži Den finanční gramotnosti na české Wikipedii a získáte některou z připravených cen. Dovolte mi, abych vám poblahopřál.

Zároveň vás chci tímto pozvat na "IV. českou wikikonferenci", na které se budou ceny vítězům předávat. Vaše účast je proto žádoucí. Konference se uskuteční dne 24. listopadu 2012 v Národní technické knihovně v Praze. Více informací naleznete zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedie:Konference

V souvislosti s pravidly soutěže, konkrétně bod č. 9 - Souhlas se zpracováním a uchováním osobních údajů, vás tímto žádám o sdělení přezdívky, pod kterou jste se soutěže zúčastnil a k tomu připojení vašeho občanského jména a příjmení. V případě, že si nebudete moci v sobotu 24. listopadu osobně převzít svou cenu, budu navíc potřebovat znát vaši poštovní doručovací adresu. V opačném případě nebude možné, aby vám organizátor soutěže cenu poslal.

Ještě jednou vám blahopřeji k úspěchu v soutěži a těším se osobně na viděnou 24. listopadu.

Přeji vám krásný den.

PS. V případě jakýchkoliv dotazů mi neváhejte napsat či zavolat.

Za hodnotící komisi

David Klempíř / Krvesaj Email: david.klempir@wikimedia.cz Tel.: 737 455 959

--Krvesaj (diskuse) 19. 11. 2012, 10:54 (UTC)

Wikikonference - pozdrav[editovat zdroj]

Ahoj, setkání na Wikikonferenci bylo velice příjemné, po několika letech editací jsem viděl ostatní wikipedisty na vlastní oči :-). Tak snad zase někdy příště! Zdraví Kozuch (diskuse) 26. 11. 2012, 07:58 (UTC)

Taky mě potěšilo potkat wikipedisty. Fajn, že jsi se ozval. škoda že jsem musel tak brzy jet. :-( Konference jako taková je fajn, ale v kavárně se seznamuje mnohem lépe.SvaRoM (diskuse) 26. 11. 2012, 16:42 (UTC)

Moc pěkný a kvalitně napsaný článek! A dívám se, že píšeš i další takové. Dovol, abych ti udělil vánoční wikikytičku za tvou práci na článcích z IT na české Wikipedii.--Vojtech.dostal (diskuse) 25. 12. 2012, 09:48 (UTC)

Děkuji Vojto. Uznání potěší. Moc si toho vážím. Pěkné vánoce i pěkný den. SvaRoM (diskuse) 25. 12. 2012, 17:23 (UTC)

Název rozlišovače[editovat zdroj]

Zdravím, abyste článek nehledal, je na Milník (řízení projektu), alespoň s malým ř, asi šlo o omyl, ale pokud ne, více informací můžete najít i v Wikipedie:Rozlišovač. Hodně zdaru přeje--Horst (diskuse) 10. 4. 2015, 14:19 (CEST) Díky za opravu Hoste :-)Odpovědět

We sent you an e-mail[editovat zdroj]

Hello SvaRoM,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskuse) 25. 9. 2020, 20:47 (CEST)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět