Diskuse:Moravský Žižkov

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nikde na stránce http://www.moravskyzizkov.cz/index.php?id=13 není uvedeno že informace zde mnou zveřejněné podléhají autorským právům. Mimo jíné tyto stránky vznikli s cílem informovat o této obci jíž jsem mimojiné občanem. Tudím nevidím důvod pro smazání příspěvku přestože byl zkopírován.

Bohužel, ani když není na uvedené stránce zakázáno kopírování, nelze text uvolnit pod licencí GFDL. Text tak může být do Wikipedie vložen jedině, pokud:
  • jste autorem vy sám
  • získáte svolení autora
--Japo ¿ 19:29, 31. 1. 2007 (UTC)

V tom případě ho ovšem přepracuji tak aby bylo možno zamezit jakýmkoliv problémů. Přepracování jsem měl stějně v plánu protože mnou vložené informace chtěli ještě estetickou úpravu. Mé zbrklé jedná by jsem vysvětlit asi velkým překvapením kterým pro mě bylo že wikipedia vůbec zareagovala na mnou vložený název vesnice. Promintě byl sem až moc horlivý něco přidat. S přátelskými pozdravy Vojmil

Pokud článek přepíšete, pak bude vše samozřejmě v pořádku. Doporučuji si ještě předtím přečíst nápovědu: Nápověda:Jak editovat stránku a Wikipedie:Vzhled a styl. --Japo ¿ 20:01, 31. 1. 2007 (UTC)