Diskuse:Moderní zahrada

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele InternetArchiveBot v tématu „Externí odkazy či reference byly změněny (srpen 2018)

Co je to "moderní zahrada?" Mám za to, že žádný takový termín vůbec neexistuje. Článek pojednává o zahradách, které jsou v současnosti moderní, a měl by tedy nějakým způsobem být sloučen s s článkem zahrada, případně jinými články.--Kohelet (diskuse) 14. 7. 2014, 22:27 (UTC)

Termín „moderní zahrada“ existuje stejně jako populární hudba, současná klasická hudba, moderní gymnastika, moderní architektura, moderní umění, atp. Ovšem jsou zcela různé názory na to co moderní zahrada představuje (často je zaměňován pojem moderní a modernistická, modernost a módnost a moderna), to je pravda. Ale jinak chápu Váš názor. Je to logický nesmysl. Přece zítra bude moderní zahrada jiná než včera. Byl jsem téhož názoru a článek přepracoval spíše kvůli původnímu autorovi. Ale není to možná tak jednoduché, víte. Na téma moderní zahrada, moderní architektura lze najít i poměrně dost odborné publikace od zavedených autorů a na téma módnost v architektuře rovněž, a to i s ohledem na moderní architekturu v uplynulých stoletích. Není ve skutečnosti důvod proč tady takové heslo nemít a v případě vážně změny vývoje jej neupravit. Stejně jako heslo „populární hudba“. Ano, heslo by se dalo začlenit do článku zahrada. Heslo zahrada, které je ve skutečnosti pahýlem, rozcestníkem s minimem informací, tím sice bude více než zdvojnásobeno, ale je to podobné jako nápad vložit heslo „chemie“ do hesla „biochemie“. Heslo popisuje vývoj v zahradní architektuře s ohledem na její moderní architektonický styl a směřování, se záměrem vysvětlit a popsat současný stav. Doporučuji případně přesunout na název moderní zahradní architektura a upravit, pokud něco opravdu zásadního.--I.Sáček, senior (diskuse) 15. 7. 2014, 12:07 (UTC)

Externí odkazy či reference byly změněny (srpen 2018)[editovat zdroj]

Dobrý den,

právě jsem se pokusil opravit 1 externí odkazy či reference na stránce Moderní zahrada. Prosím, zkontrolujte moje editace. Pokud máte nějaké otázky, potřebujete, abych tyto odkazy nebo dokonce celou tuto stránku ignoroval, prosím vizte seznam často kladených otázek pro další informaci. Provedl jsem následující změny:

. Udělal-li jsem chybu, vizte seznam často kladených otázek.

Děkuji.—InternetArchiveBot (Nahlásit chybu) 31. 8. 2018, 22:18 (CEST)Odpovědět