Přeskočit na obsah

Diskuse:Komika

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Označuji šabl. {{urgentně upravit}}. Tohle není encykl. článek ani rozcestník ale souhrn zcela náhodných odkazů (Wikipedie:Co Wikipedie není#Wikipedie není slovník případně (#Wikipedie není adresář ). Kolegu Faigl.ladislav bych v souladu s wp:odložené smazání upozornil (pro příště) aby vždy odstr. šablony odůvodnil. Pokud nesouhlasí se šabl. založ AfD. Děkuji za pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 21. 10. 2012, 08:02 (UTC)

Já si myslím, že článek je encyklopedický. Heslovitý styl není důvodem pro mazání článku. Soubor náhodných odkazů je výraz, kterým označujete značnou část toho, co se Vám nelíbí, ale zde se o něj opravdu nejedná. Náhodné odkazy nemohou vysvětlit pojem, ale tento článek pojem komika vysvětluje. Proto smažu urgentní šablonu, a pokud ji chcete vrátit, pak postupujte dle svého odkazu a založte DoS Vy, tak aspoň chápu pokyn odložené smazání. Cituji:

Pokud kdokoliv, včetně tvůrce článku, odstraní z článku šablonu pro odložené smazání, nevracejte ji zpět bez diskuse, s výjimkou případů, kdy odstranění patrně nebylo nesouhlasem se smazáním (například při vyprázdnění článku nebo při odstranění tagu v rámci kompletního nahrazením textu jiným, ale nijak neodstraňujícím kritizovaný nedostatek článku). Pokud se nelze domnívat, že jde o vandalismus nebo omyl, tak ji hned neobnovujte. Můžete se buďto pokusit daný krok prodiskutovat nebo pokud věříte, že je potřeba článek smazat, navrhněte jej raději k diskusi o smazání.

Naviděnou u případné diskuse o smazání --Beregund (diskuse) 21. 10. 2012, 18:34 (UTC)

Revert[editovat zdroj]

Revertuji Vaše vkládání nesouvisejících a nerozšiřujích odkazů:

  • související články nijak nesouvisí s článkem,
  • literatura (slovník) a dva externí odkazy nerozšiřují článek.

-- Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel BobM (diskusepříspěvky)