Diskuse:Kaskádové styly

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Má smysl na tohle vyrábět symetrický rozcestník? Netsačilo by nechat CSS, kde bylo, a na šifrování CSS použít pojednává2? --che 21:14, 12. 9. 2005 (UTC)

Mrkěte se na anglickou wikipedii, tam je těch významů mnohem víc. A osobně si myslím, že je hodně lidí, kterým víc říká to šifrování, než kaskádové styly. --Jonatán 16:44, 27. 9. 2005 (UTC)

Přiznám se bez mučení, že mně šifrování neříká vůbec nic. Na anglickou wiki jsem se díval a ani jeden z těch významů mi také nic neříká. Toliko subjektivní vyjáření. Teď k objektivním skutečnostem. Všechny odkazy na CSS se týkají kaskádových stylů. Článek o DVD kódavání ani neexistuje... Ono to asi s těmi dalšími výrazy nebude tak horké. A do teďka nikomu ty významy na rozcestníku nechyběly. Pro tento okamžik je myslím situace vyřešena technicky korektně. --Zirland 17:01, 27. 9. 2005 (UTC)

Zirland: Můžu ti říct, že se mýlíš :D:D Daleko více lidí má DVD mechaniku než internet a spousta jich při kopírování DVD zjistila, že tam je "něco", co to znemožňuje, pokud nepoužijí běžně dostupné softy pro skopírování DVD :D:D --Kirk 22:26, 31. 10. 2005 (UTC)

Nevyhody CSS[editovat zdroj]

nevim kam by se to dalo zaradit, ale ten clanek mi vyzni, ze, az bude plna podpora CSS ve vsech prohlizecich (coz uz temer je), je CSS dokonale, to o cem mluvim nejsou nevyhodu, ale nedostatky, spousta z toho zrejme bude subjektivni, ale na spouste veci si myslim hodne web-designeru shodne, napriklad nedostatecne pozicovani v CSS, nemoznost menit poradi prvku ve strance apod. --82.142.89.49 29. 7. 2009, 09:18 (UTC)