Diskuse:Kartonáž

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Při hledání informací o krabicích, těch lepenkových, ve kterých se rozváží zboží do samoobsluhy, jsem se úplně vyděsil, co se tu vydává za kartonáž. Autoři článku, jste si opravdu jisti, že název článku je správný? Zkontrolovali jste si třeba v Google význam slova kartonáž? Já kdybych psal takový článek, zkontroloval bych si. Pokud se pamatuji, svého času se na Wikipedii dodržovalo, že na příslušném hesle by měl čtenář najít to, co tam s největší pravděpodobností čeká. Podle Google i podle odborných knížek bych pod kartonáží čekal ty krabice, ne specializovaný historický článek.Leotard 21. 4. 2009, 16:51 (UTC)

No, prostě existují dva významy jednoho slova, a vzhledem k tomu, že k tomu druhému tu článek není... Až bude tendence napsat článek o tom druhém, není problém tenhle článek přesunout na název s rozlišovačem. -- Mercy (|) 21. 4. 2009, 17:01 (UTC)

Dobře tedy. Já se chystám založit článek o těch krabicích. Nevím, zda to stihnu za týden nebo za měsíc. Připravte si prosím přesun na název s rozlišovačem. Ten krabicový článek bude samozřejmě s rozlišovačem už od začátku. Rozcestník považuji v tomto případě za nadbytečný.Leotard 21. 4. 2009, 17:40 (UTC)

Jasně, stačí mi dát vědět na mé diskusní stránce. -- Mercy (|) 21. 4. 2009, 17:48 (UTC)