Diskuse:Hitman (herní série)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pro Pracuje se píšu připomínky sem:

  • Platforma je Microsoft Windows, psát pro PC je zavádějící.
  • Čeština používá desetinné čárky, ne tečky.
  • Ta časová osa u Jednotlivé díly je nějaká substnutá šablona? Jaká? Pokud žádná, předělat na šablonu nebo vyhodit a spokojit se s {{Navbox}} na konci článku
  • Tučné písmo se hodí jako podnadpis u Postavy, ano, ale ne uprostřed textu (Příběh, Agentura)
  • {{Překlad}} patří hned pod nadpis Reference, bez odrážky.
  • Reference (zvláště hodnocení) by měly mít krom odkazu také datum, pro které platí. Ideálně pak vyplnit co nejvíce údajů dle citačních šablon (zde hlavně {{Citace elektronické monografie}}) . Více viz Wikipedie:Reference, přehled je na stránce Wikipedie:Citace.
  • Hodil by se infobox (zde {{Infobox videohra}}).

Po dokončení, opravách a přidání referencí (i Příběhu, který nemusí být zas až takto podrobný) by stálo za to požádat o recenzi a snažit se o získání titulu Dobrý článek. --11. 1. 2013, 13:41 (UTC), Utar (diskuse)

Jako zásadní problém vidím v prakticky absenci referencí. Kromě úvodu a rankingu není článek ozdrojován. Až bude toto napraveno, má smysl se článkem zabývat podrobněji. --Faigl.ladislav slovačiny 13. 1. 2013, 14:15 (UTC)

Články o dílech série[editovat zdroj]

Hezký den, nepokouším se o celkovou recenzi, ale jen mě napadá, že pro Dobrý článek by bylo dobré, aby k jednotlivým dílům série, na které je v článku tolik odkazováno, měly existující články alespoň v pahýlovém rozsahu. Přijde mi, že červených odkazů je tu příliš mnoho. Jinak díky za překlad článku. I překlad je zapotřebí standardně zdrojovat. --Bazi (diskuse) 20. 1. 2013, 23:54 (UTC)

Mozzan - Recenze[editovat zdroj]

Sekce Hodnocení je nedostatečná, není takřka zmínka o technickém vývoji v rámci série (na jakém enginu hra běží, byl změněn, požíval se celou dobu ten samý?), nejlépe by bylo projít časopisy jako level a score, jestli o Hitamanovi nejsou recenze a preview, které by se tím mohly zabývat. Získala hra nějaká ocenění? Co fanouškové, organizují nějaké významné akce apod.? Krom toho překlad článku je založen na anglické verzi, která je ohodnocena úrovní start, tedy do kvality ta nejnižší. Bylo by dobré, kdyby se autor podíval na featured article o hrách na anglické wikipedii a tam se inspiroval. Bude to chtít určitě dost práce, než se článek bude moci dostat mezi DČ. Případně když bude potřeba, napíšu později podrobnější recenzi. Přeji hodně štěstí. --Mozzan (diskuse) 14. 4. 2013, 20:36 (UTC)