Diskuse:Gymnázium Pacov

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (nebyl uveden) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2008112010007689.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Šablona - zpochybnění[editovat zdroj]

Tohle není snad moc třeba komentovat. Jde spíš o "reklamu" a celý článek na mne působí, jako by ho psal ředitel onoho gymnázia. Prostě mi tohle nepřijde jako nezaujatý úhel pohledu. Aspoň by článek mohl být ušetřen frází typu "...je skvěle vybaveno výpočetní technikou" apod. --El Carlos 19. 11. 2008, 21:32 (UTC)

Původní článek nepsal ředitel, ale jeden z učitelů, který převzal část svého textu ze stránek školy (potvrzeno mailem). Myslím, že i ostatní školy píší spíše o tom, v čem jsou dobré. U nás je to kromě nové dobře vybavené budovy vybavení výpočetní technikou. Mé tvrzení vychází ze statistik, podle kterých je průměrný počet žáků na jeden počítač v ČR na středních školách 8,9 žáka na jeden počítač. U nás 3,5…. To, že všechny učebny mají PC s dataprojektory je podle mých kontaktů se školami zatím (rok 2008) zcela ojedinělé. Proto jsem si dovolil hodnocení ...skvěle vybaveno.
Čánek jsem přepracoval, ponechal jsem v něm pouze stručné faktické údaje. RoubalPavel 21. 11. 2008, 16:36 (UTC)