Diskuse:František Merta (kněz)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Jvs v tématu „Nefungující externí odkazy

že se jedná o skandál církve stojí v kategorii, jinak toto je biografie, děkuji -jkb- 07:50, 7. 9. 2005 (UTC)

Mne je teda celkem jedno, jestli je to pahýl týkající se toho či onoho, pro mne za mne třeba tramvajové dopravy :-), ale měl bych dvě zásadní poznámky:
1. Bylo by velmi pěkné úsilí věnované rekategorizaci pahýlu věnovat spíše rozšíření článku. Z té jedné věty jsme se toho o Františku Mertovi ani o nějakém jeho skandále opravdu mnoho nedozvěděli.
2. IMHO to je opravdu biografický pahýl (na který to možná za chvíli revertnu, ještě si to rozmyslím). Pokud by někdo nechtěl psát o Františku Mertovi, ale o skandálech římskokatolické církve a úloze dotyčného Merty v něm, tak ať to prosím zpracuje do hesla, které se bude příslušně jmenovat. V článku s názvem František Merta bych opravdu čekal především biografii. --Radouch 08:23, 7. 9. 2005 (UTC)

nic jiného na té osobě nestojí za zaznamenání, ale budiž--Jvano 08:45, 7. 9. 2005 (UTC)

To je možné (že na ní nic nestojí za zaznamenání), ale proč jste tedy pak ten pahýl zakládal? Nebylo by pak lepší Mertu zrušit a informaci zapracovat do nějakého souhrnného článku na téma případy zneužívaní dětí kněžími či tak něco? --Radouch 08:47, 7. 9. 2005 (UTC)

ten pripad byl zajimavy, myslim ze si samostatny clanecek zaslouzi, az budu mit trochu casu tak ho napisu

ad církevní nařízení[editovat zdroj]

@Jvanovi: Byl byste tak laskav a doložil nějak své tvrzení? Cinik 12:47, 18. 9. 2005 (UTC)

Nefungující externí odkazy[editovat zdroj]

Chtěl bych upozornit na to, že snad všechny externí odkazy, které článku na první pohled dodávají váhu a důležitost, jsou nefunkční. Nejsem dost wikipedisticky zkušený, abych se pouštěl do nějakého upravování, tak prosím zkušenější kolegy, jestliby se na to nepodívali.

Web Christnet.cz, odkud pochází nejvíc tehdejších odkazů, prošel proměnou. První dva odkazy jsem opravil, časem se podívám na další.--OISV (diskuse) 19. 2. 2013, 20:40 (UTC)

Opraveno, kde to šlo. --Jvs 12. 7. 2016, 20:25 (CEST)Odpovědět