Diskuse:Eliška Hašková-Coolidge

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Čechoameričanka?[editovat zdroj]

  1. Jaké/á (a popř. odkdy) má E. H.-C. občanství? Jinými slovy: Patří tahle osoba do kategorie:Čechoameričané potažmo Seznam Čechoameričanů? Podle textu čl. bych hádal, že snad ano, ale protože nejsem s tématem E. H.-C. až tak obeznámen, na editace v tom smyslu si zde netroufnu.
  2. Též bych byl z hlediska svojí parkety, tj. místopisu, rád, kdyby se do čl. nějak podařilo zapracovat bližší info o vztahu E. H.-C. k zámečku v Kundraticích u Hartmanic. Letmo vzpomínám, že se tomu trochu věnoval jakýsi TV dokument o ní, ale to je tak všechno, čím za sebe v té věci mohu sloužit.
  3. A konečně, protože u téhle osoby zatím jaksi chybí kat. podle profese, je patrno, že postrádáme nějakou kategorii, která by podchycovala osoby, zabývající se etiketou (Jiří Stanislav Guth-Jarkovský, Ladislav Špaček atd.). Existence takové sorty lidí je nesporná a potřeba příslušné kat. z výše naznačeného zjevná. Nemám však žádnou konkrétní představu ak by se tahleta kat. vlastně měla jmenovat a prosím tedy kolegy o nápady a návrhy.

Tolik pár tipů ohledně budoucího vylepšování článku. --Miaow Miaow (diskuse) 13. 2. 2013, 22:08 (UTC)

3: Etiketologové? Nebo prostě Odborníci na etiketu? --13. 2. 2013, 22:15 (UTC), Utar (diskuse)