Diskuse:Edward Kelley

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pro publikování tohoto textu na stránkách wikipedie mám povolení, viz kopie emailové korespondence níže. Doufám, že je toto povolení formulováno dostatečně přesně na to, abych mohl obsah stránky obnovit. Glivi 20:25, 4. 9. 2006 (UTC)


Pěkný den - můžete čerpat pro níže uvedenou internetovou encyklopedii ze stránek města Mostu ze sekce informace pro turisty. Za zveřejněný link na www.mumost.cz budeme rádi. S pozdravem Jana Žampová Magistrát města Mostu Kancelář primátora a tajemníka oddělení vnitřních a vnějších vztahů Radniční č. 1. 434 69 Most tel.: 476 448 318 e-mail: Jana.Zampova@mumost.cz


Original Message-----

From: Petr Glivický [1] Sent: Friday, September 01, 2006 4:43 PM To: Žampová Jana Subject: Dotaz na autorská práva některých textů na stránkách magistrátu


Dobrý den, chtěl bych se zeptet, zda je možné umístit výňatky z některých textů (případně drobně upravené) na stránkách www.mumost.cz do článků internetové encyklopedie wikipedia (http://cs.wikipedia.org, http://en.wikipedia.org). Konkrétně se jedná o článek o hradu Hněvín (v českém a anglickém znění) a související článek o Edwardu Kellym (v českém znění). Pokud toto možné je, potřeboval bych krátké (2 až 3 řádky) vyjádření autora či jiné oprávněné osoby, ve kterém bude toto poskytnutí autorských práv vymezeno (v ideálním případě prohlášení, že texty vyskytující se na stránkách www.mumost.cz v sekci "pro turisty" jsou volně šiřitelné).

Děkuji za odpověď Glivický

V povolení ani v dotazu není ani zmínka, že držitel práv by měl uvolnit své dílo pod GFDL. Jeví se mi tedy jako nedostatečné. --Beren 03:11, 14. 1. 2007 (UTC)

Přečetl jsem si anglickou a českou verzi na Wikipedii. Obě se dost liší, všimněte si třeba posledního období Kelleyova života. Navíc jsem právě teď doposlouchal Toulky českou minulostí na radiu Leonardo a tam ten konec byl vylíčen zase o dost jinak. Tak teď nevím, kde je problém. --Miraceti 20:36, 11. 1. 2007 (UTC)

Kellyho žena[editovat zdroj]

V článku je uvedeno, že žena byla paní Westonová, ale zřejmě se jedná o jeho nevlastní dceru Elizabeth Jane Weston, kterou vyženil s Jane Cooperovou.

Máte pravdu, zmýlil jsem se. Nyní opraveno. --Jvs 26. 10. 2012, 10:35 (UTC)