Diskuse:Diverzifikace (marketingová strategie)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Úvodní editace vypadá dobře, ale byl by vhodné doplnit nějaký úvod – co to ta diverzifikace vůbec je, nějaké to vymezení pojmu. Také by se hodilo článek kategorizovat. --28. 2. 2013, 22:31 (UTC), Utar (diskuse)
P.S.: Koukám, že článek Diverzifikace asi taky obsahuje tento význam (Slovo diversifikace se používá také pro rozšiřování podnikatelských aktivit do podobných či úplně odlišných oborů.). Mohli byste upravit i ten?

Díky, Utare, za pomoc studentům a za nápady. Kategorie jsme na přednášce se studenty nebrali, ale v návodu v Google-dokumentu se o tom píše v listu „Instrukce“ v buňce B45, takže dříve nebo později se k tomu studenti dostanou. Článek Diverzifikace jsem upravil vlastnoručně, abychom teď studentům nepřidávali další práci, a udělal jsem z něj i odkaz na tento jimi zpracovávaný. Informace z tebou citovaného odstavečku z něj mohou studenti určitě použít i tady, jsou tam hezké příklady. O co je ale prosím a co bude vyžadováno, je odkaz z prvního výskytu slova „diverzifikace“ v jejich článku právě na tento obecnější článek pojednávající o diverzifikaci jako takové. S pozdravem ambasador kurzu Blahma (diskuse) 1. 3. 2013, 01:49 (UTC)
Ahoj, vidím, díky za úpravy, jo, jsou názorné, není zač. --1. 3. 2013, 10:20 (UTC), Utar (diskuse)