Diskuse:Chráněná krajinná oblast Moravský kras

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

No, nevím, moc bych se ke sloučení nepřikláněl. Článek CHKO Mor. kras je stručný nástin z hlediska CHKO z pohledu přehledu všech CHKO. Můj článek, který je zatím jen pahýlem do nějž bude možno odkazovat z připravovaných článků o speleologii, je Moravský kras z hlediska speleologického a karsologického, příp. geologického. Obdobně potom budu chtít zpracovat Český kras a další krasové oblasti ČR - jde o jednotky ,které často nejsou CHKO, takže se nehodí příliš přijímat strukturu a obsah, korespondující s články o CHKO..--Tomík 23:53, 27. 9. 2005 (UTC)

Jsem proti slučování těchto dvou hesel: nemají totožný význam a tudíž je každé řazeno do jiných kategorií. --Adam Hauner 04:55, 28. 9. 2005 (UTC)

Taky bych se přiklonil k nesloučení z výše uvedených důvodů--Zp 04:59, 28. 9. 2005 (UTC)

Tak jsem to nakonec přece jenom sloučil.. Mrkněte na to, pokud se to nebude líbit, tak to zase rozdělíme. Na hesle Moravský kras je přesměrování na CHKO Moravský kras, takže kdo bude hledat Moravský kras tak najde. Myslím, že když ještě rozvineme článek o CHKO, tak to nebude ani proti textu CHKO, ani proti významu Moravského krasu. Hlavně mám v plánu ještě rozvinout popis jednotlivých částí (severní, střední, jižní) z hlediska karsologického ;). Dejte vědět, jak se díváte na stávající podobu..

Mimochodem, nevíte o mapě Mor. krasu, která by byla free k použití do textu? --Tomík 10:37, 28. 9. 2005 (UTC)

Kdysi se zde v článku nacházelo logo CHKO Moravský kras (Soubor:Logo CHKO Moravský kras.gif). Poté bylo smazáno a při pokusu o jeho obnovení mi bylo vysvětleno, že česká Wikipedie v té době měla jinou politiku než anglická a obrázky fair use nebyly povoleny. Nyní jsem si ale zase všiml, že existuje Šablona:LogoProvidedThat, na jejíž základě, domnívám se, by sem bylo možné ono logo navrátit. Uvažuji správně? Blahma 17. 1. 2009, 01:50 (UTC)