Diskuse:1968 v hudbě

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Šablona: Seznam let v hudbě[editovat zdroj]

Byl by někdo schopen vytvořit šablonu - tabulku, kterou používá např. en wiki ve svých článcích k jednotlivým rokům v hudbě a nahradit jí na cs wiki v současné době používanou? Základní výhodou en tabulky [1] je, že lze plynule přepínat mezi jednotlivými lety ve větších rozsazích, ne jen po jednotlivých rocích vpřed nebo vzad, jako tomu je u cs wiki. Dále, koho zajímá ten který rok i v automobilizmu, umění nebo jiném oboru, má možnost si přepnout kam potřebuje. --Aqualung 13:01, 20. 10. 2007 (UTC)

Ta šablona na en wiki je Template:Year nav topic . Jestli tomu někdo hoví, zkuste udělat podobnou pro cs wiki. Ten kdo se probírá třeba články roky v hudbě, potřeboval by se tam pohybovat např. z roku 1968 na rok 2006, se současnou šablonou se lze přepnout pouze na sousední rok. Kromě toho, koho zajímají události v hudbě, nemusí ho zajímat události v katolické církvi nebo motorismu a naopak.--Aqualung 16:42, 5. 11. 2007 (UTC)

Pro Miracetiho: Vrátil jsem tvou editaci této šablony, protože totálně ničí její smysl. Tady z diskuze před rokem a půl vyčteš proč byla takto řešena. Tehdy jsem používal nick Aqualung. --Bohemianroots 8. 3. 2009, 20:24 (UTC)