Šablona:Článek WikiProjektu Simpsonovi/doc

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Šablona Článek WikiProjektu Simpsonovi slouží k použití na diskusních stránkách článků, spadajících pod WikiProjekt Simpsonovi. Pomocí šablony lze rovněž určit kvalitu článku a případně dopsat podněty k vylepšení. Pokud je vyplněna i platná hodnota parametru {{{kvalita}}}, stránka bude zařazena také do kategorie článků WikiProjektu Simpsonovi konkrétní kvality (všechny jsou v kategorii Kategorie:Články WikiProjektu Simpsonovi podle kvality).

Parametry a použití[editovat zdroj]

Kvalita[editovat zdroj]

Parametr {{{kvalita}}} slouží k určení kvality článků. Platné jsou hodnoty 1–5. Přesná definice jednotlivých stupňů kvality se nachází na stránce Wikipedie:WikiProjekt Simpsonovi/Hodnocení článků. V případě nevyplnění tohoto parametru se zobrazí text „kvalita: nebyla určena“ a článek se nekategorizuje do kategorie článků WikiProjektu Simpsonovi konkrétní kvality.

Komentář[editovat zdroj]

Pomocí parametru {{{komentář}}} lze přidat poznámku ke kvalitě článků, respektive podněty k vylepšení. Parametr je nepovinný a v případě jeho nevyplnění se řádek komentáře vůbec nezobrazí.

Strojový popis šablony[editovat zdroj]

šablona slouží k označení článků WikiProjektu Simpsonovi na jejich diskusních stránkách, přičemž lze také určit kvalitu a přidat podněty na vylepšení článku

Parametry šablony

Tato šablona upřednostňuje parametry formátované v jediném řádku.

ParametrPopisTypStav
kvalitakvalita

kvalita článku, povolené hodnoty jsou 1–5. Pro definice jednotlivých stupňů kvality viz stránku Wikipedie:WikiProjekt Simpsonovi/Hodnocení článků

Příklad
2
Číslodoporučený
komentářkomentář

komentář ke kvalitě článku, resp. podněty k vylepšení

Příklad
chybí reference, neencyklopedický obsah…
Obsahnepovinný