Wikipedista:Wolfenschiessen/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Alza.cz

Moje milovaná Spartička[editovat | editovat zdroj]

pískoviště

Byl jsem na zápase a měl jsem 5 piv.

Kašperské Hory v r. 1938

Je ráno a je hezky.....fajn! Je tu podzim....Ale já podzim (krom několika dní, kdy je relativně hezky a svítí slunce, nejlépe na Šumavě, příliš rád nemám...).

Blázinec[editovat | editovat zdroj]

Tréninkový kemp Na Cikánce v Kašperkách byl brutálně náročný.[editovat | editovat zdroj]

Účastníci:

  1. Miroslav Bünter st.
  2. Miroslav Bünter ml.
  3. Jaromír Bünter
  4. Karel Bünter
  5. Alois Bünter
  6. Václav Bünter
  7. Josef Bünter
  8. Josef Mária Bünter
  9. Hrad Karlštejn barvný
    Johann Bünter
  10. Rudolf Bünter
  11. Michal Bünter
Sparta 1930

NADPIS[editovat | editovat zdroj]

Na Pankráci

Školení[editovat | editovat zdroj]

WWW

Modřany

Podškolení 1[editovat | editovat zdroj]

AAA

Podškolení 2[editovat | editovat zdroj]

BBB

Podškolení 3[editovat | editovat zdroj]

MMM

Podškolení 4[editovat | editovat zdroj]

LLL

doc. RNDr. Dušan Drbohlav, CSc. (* 2. ledna 1959) je český sociální geograf.

Studium a zaměstnání:

Po absolvování základní školy a gymnázia Budějovická v Praze vystudoval Přírodovědeckou fakultu v Praze. Od ukončení studia pracuje na katedře sociální geografie a regionálního rozvoje, kde také od r. 2008 do 2013 pracoval ve funkci vedoucího katedry, potom jako zástupce vedoucí katedry.

Široce se zapojuje do výzkumné činnosti, ať již v rámci zpracování projektů pro české (zejména česká ministerstva práce a vnitra), tak zahraniční (např. EK, IOM, NATO, UNHCR, Fulbright Commission) subjekty. Publikuje v odborné literatuře. Mj. je hlavním koordinátorem (společně s doc. Bičíkem a dr. Kopačkou) tzv. Amerického semestru, každoročně organizovaného na Přírodovědecké fakultě UK v Praze pro studenty Dartmouth College (od 1994), člen redakční rady Mitteilungen der Österreichischen Geographischen Gesselschaft (Vídeň) (od 2010), člen „Board of Directors“ v IMISCOE (International Migration, Integration and Social Cohesion) Research Network (od 2012), člen oborové rady doktorského studijního programu „sociologie“ na Fakultě sociálních věd UK v Praze (od 2008), předseda oborové rady doktorského studijního programu „sociální geografie a regionální rozvoj“ na Přírodovědecké fakultě UK v Praze (od 2005), et., etc.

K hlavním tématům jeho vědecké práce patří problematika lidských zdrojů a mezinárodní migrace, migrace a územní diferenciace pracovního trhu, otázky formování nové migrační politiky a integrace cizinců do majoritní společnosti.

Bibligrafie (výběr):

  • Drbohlav, D., Janská, E. (2009): Illegal Economic and Transit Migration in the Czech Republic (Intensive Study of Individual Migrants´ Behaviour). Europe-Asia Studies, 61, č. 1, s. 141-156.
  • Drbohlav, D. (2009): Mezinárodní migrace obyvatel v Česku (s důrazem na vybrané demografické a ekonomické aspekty. Revue d'etudes comparatives Est-Ouest, 40, č. 1, s. 145-174.
  • Burcin, B., Drbohlav, D., Kučera, T. (2008): Možnosti migračního řešení perspektivního úbytku a demografického stárnutí obyvatelstva České republiky. Sociologický časopis / Czech Sociological Review, 44, č. 4, s. 653-682.
  • Drbohlav, D. (2008): Mezinárodní migrace v Česku s důrazem na legální pracovní migraci. In: Drbohlav, D.: Nelegální ekonomické aktivity migrantů (Česko v evropském kontextu). Karolinum, Praha, s. 57-62.
  • Drbohlav, D. (2008): Nelegální migrace a neoprávněné ekonomické aktivity migrantů v Evropě –koncept a současná realita. In: Drbohlav, D.: Nelegální ekonomické aktivity migrantů (Česko v evropském kontextu). Karolinum, Praha, s. 30-46.
  • Drbohlav, D. (2008): Terminologické, konceptuální a metodické uchopení zkoumané problematiky. In: Drbohlav, D.: Nelegální ekonomické aktivity migrantů (Česko v evropském kontextu). Karolinum, Praha, s. 19-29.
  • Drbohlav, D. (2008): Upravlinja trudovoju migracieju: mri ta reálnosť (na prikladi Respubliki Čechija) (v ukrajinštině). In: Malinovska, O. A.: Mižnarodna migracija ta rozvitok Ukrajini v konteksti evropejskoj integraciji.. Ukrajinský národní institut mezinárodní bezpečnosti , Kyjev, s. 212-226.
  • Drbohlav, D., Janská, E. (2008): Ekonomická a tranzitní migrace v Česku – životní příběhy nelegálních migrantů. In: Drbohlav, D.: Nelegální ekonomické aktivity migrantů (Česko v evropském kontextu). Karolinum, Praha, s. 150-166.
  • Drbohlav, D., Janská, E. (2008): Ekonomická a tranzitní migrace v Česku – životní příběhy nelegálních migrantů. In: Drbohlav, D.: Nelegální ekonomické aktivity migrantů (Česko v evropském kontextu). Karolinum, Praha, s. 150-166.

Odkazy

Reference:

Externí odkazy:

Dušan Drbohlav na stránkách Přírodovědecké fakulty UK Praha: [1]

Dušan Drbohlav na stránkách Geomigrace: [2]

Dušan Drbohlav při přednášce: [3]