Přeskočit na obsah

Wikipedista:VidlakOfficial/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nicolas Hudák[editovat | editovat zdroj]

Nicolas Hudák (* 21. červen 2009 Bardejov) je vynálezce původem ze Slovenské republiky. Založil vědeckou společnost MelonX a stál u vzniku stroje času, který momentálně používá. Také za 2€ koupil plyšovou opici, kterou přejmenoval na Hafo. V minulosti se také podílel na vzniku již legendárních fotografií a videí. V lednu 2023 ho agentura Magic Universe poprvé označila za nejméně vyspělého člena serveru, s majetkem převyšujícím sotva 10€. Tento majetek navýšil v roce 2024 o jednu HolyoCard ve výší 5€. V roce 2024 se na Minecraftovém serveru oženil. Drží též světový rekord člověka, který měl nejvíce milenek na na internetové platformě Discord.

Vynálezy[editovat | editovat zdroj]

Zákon o kýchnutí[editovat | editovat zdroj]

Tento zákon se týká pocitu únavy, který následuje po každém kýchnutí. Tento jev objevil fyzik jménem Nicolas, když onemocněl rýmou. Při svém výzkumu si všiml, že pokaždé, když kýchne, cítí se výrazně unavený. Na základě těchto pozorování formuloval teorii, že kýchnutí může způsobovat krátkodobou únavu. Tímto způsobem se zrodil nový zákon, který popisuje vztah mezi kýcháním a pocity únavy.

Pravý muž[editovat | editovat zdroj]

Tento pojem se zabývá myšlenkou, že každý pravý muž je vykastrovaný. Tento koncept vychází z určité filozofické nebo sociální teorie, která tvrdí, že kastrace je nezbytná pro dosažení určitého ideálu mužství. Podle této teorie může kastrace symbolizovat nebo skutečně zahrnovat ztrátu určité části mužské identity či moci, což může být považováno za nezbytné pro dosažení vyššího stupně mužství nebo dokonalosti. Tato myšlenka může být interpretována různými způsoby a může mít různé důvody, včetně kulturních, náboženských nebo symbolických významů.

Stroj času[editovat | editovat zdroj]

Vynález stroje času se zaobírá myšlenkou, že vyjmutím baterií z hodin se zastaví čas. Tato hypotéza spočívá v představě, že čas je přímo závislý na fungování hodinového mechanismu. Když hodiny přestanou tikat, symbolicky to znamená, že se zastaví i čas sám. Tento koncept naznačuje, že čas je měřitelný a kontrolovatelný prostřednictvím technických zařízení. Ve světě tohoto vynálezu se zastavení hodin rovná zastavení plynutí času, což vytváří fascinující, byť zjednodušený pohled na složitý fenomén času.