Wikipedista:Richard Sekerak (WMCZ)/Pískoviště2

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vyznamenání za účast v Mikrosoutěži Ohrožené stavby[editovat | editovat zdroj]

Hezký den,

s radostí Vám uděluji toto uživatelské vyznamenání za účast ve fotografické soutěži Mikrosoutěž Ohrožené stavby. Zasloužíte si ho. Díky, že usilujete o doplnění kvalitních fotek na Wikipedia Commons a že věnujete svůj volný čas focení a následnému sdílení obrázků s ostatními. Má to smysl.

Do výzvy se celkem zapojilo 59 fotografů a nahráno bylo 180 fotografií. Všechny soutěžní fotografie si můžete prohlédnout v Category:Mikrosoutěž Ohrožené stavby.

Toto vyznamenání si můžete vystavit na své uživatelské stránce vložením šablony {{User Mikrosoutěž Ohrožené stavby 2024}}.

Zároveň bychom Vás chtěli informovat o další probíhající soutěži Wiki Loves Earth Czechia. Jedná se o české kolo mezinárodní soutěže, do které můžete nahrát fotografie zachycující krásu přírody chráněných území v České republice. Deset nejlepších fotografií postoupí do mezinárodního kola, kde se utkají s fotkami přírody z celého světa.

S přáním dobrého světla,






Vyznamenání za účast v soutěži Czech Wiki Photo 2023[editovat | editovat zdroj]

Krásný den,

s radostí Vám uděluji toto uživatelské vyznamenání za účast ve fotografické soutěži Czech Wiki Photo 2023. Zasloužíte si ho. Díky, že usilujete o doplnění kvalitních fotek na Wikipedia Commons, a že věnujete svůj volný čas focení a následnému sdílení obrázků s ostatními. Má to smysl.

Do soutěže se zapojilo 200 fotografů a bylo nahráno přes 500 fotografií. V současné době porota fotografie hodnotí a vybírá ty nejlepší. Výsledky soutěže budou zveřejněny na vernisáži 19. ledna 2024, která se uskuteční v prostorách Kampusu Hybernská. Vernisáž bude doplněná GLAM diskusí a slam poetry vystoupením. Na vernisáž jste samozřejmě zváni, vstupné je dobrovolné.

Toto vyznamenání si můžete vystavit na své uživatelské stránce vložením šablony {{User Czech Wiki Photo 2023|2023}}. Děkuji za Vaše fotky.



Vyznamenání za účast ve výzvě Mikrosoutěž Mosty 2023[editovat | editovat zdroj]

Hezký den,

s radostí Vám uděluji toto uživatelské vyznamenání za účast ve fotografické soutěži Mikrosoutěž mosty 2023. Zasloužíte si ho. Díky, že usilujete o doplnění kvalitních fotek na Wikipedia Commons a že věnujete svůj volný čas focení a následnému sdílení obrázků s ostatními. Má to smysl.

Do výzvy se celkem zapojilo 33 fotografů a nahráno bylo 125 fotografií. Podrobné vyhodnocení si můžete přečíst v blogovém článku.

Toto vyznamenání si můžete vystavit na své uživatelské stránce vložením šablony {{User Mikrosoutěž mosty 2023}}.

Děkuji za Vaše fotky.



Pozvánka do Mikrosoutěže Ohrožené stavby[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den,

Na základě Vaší účasti v některé z fotografických soutěží bychom Vás chtěli pozvat do Mikrosoutěže Ohrožené stavby, která právě začala! Jedná se o fotografickou soutěž zaměřenou na focení budov, kterým hrozí demolice z důvodu zanedbané údržby nebo změny v územních plánech.

Do soutěže lze přihlásit až pět fotografií. Pro dva vítěze máme připravené hodnotné ceny. Každý, kdo se zapojí od nás dostane virtuální „medaili“ (Uživatelské vyznamenání vytvořené právě pro tuto událost.). Soutěž potrvá až do 7. dubna, více informací včetně pravidel naleznete na stránce Mikrosoutěž Ohrožené stavby.

S přáním dobrého světla,