Wikipedista:Radouch/archiv

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kauza "urážka mezi wikipedisty" :-)[editovat | editovat zdroj]

Po nějaké době mi to stále připadá jako zajímavý projekt. Méně zajímavý mi už připadá současný stav komunity na české wikipedii. Po poslední reakci kolegy Mojžy zde opravdu nechci dále otravovat vzduch, zvláště když jsem se snaze o řešení sporů věnoval jen proto, že jsem byl přesvědčen, že na ně wikipedie chcípne; sám jsem snad s nikým spory nevyhledával. Jsem však stejně jako Mojža optimista a rád se sem za nějakou dobu vrátím, pokud se zdejší poměry změní.

Všem wikipedistům přeju hodně zdaru. --Radouch 23:29, 18. 1. 2005 (UTC)

P. S. Ještě sem hodlám dát v nejbližších dnech jeden článek, který připravuji už delší dobu (tento závazek jsem překročil o 100 % články Rámcová úmluva OSN o klimatických změnách a Kjótský protokol), a hodlám si zahlasovat v druhém kole o pravopisu, jinak se opravdu loučím. V nějakou rychlou nápravu poměrů moc nedoufám, protože si opravdu nemyslím, že problém české wikipedie je v pravidlech pro pravopis. --Radouch 13:12, 20. 1. 2005 (UTC)


A páč jsem nenapravitelný optimista, tak jsem někdy v druhé polovině tohoto týdne nabyl dojmu, že se věci obracejí k lepšímu. Tudíž zde zase tak trochu působím. --Radouch 19:22, 30. 1. 2005 (UTC)

Poděkování[editovat | editovat zdroj]

Chtěl bych poděkovat všem, kteří se zasloužili o snad definitivní řešení neutěšené situace, ve které se česká wikipedie nacházela v posledním měsíci a půl (či jak dlouho to trvalo). Nejmenuji nikoho konkrétně, protože bych nerad na někoho zapomněl a podrobně procházet bouřlivé události, které se odehrávaly během mé dovolené, považuji za zbytečné a nemám na to ani žaludek. Takže ještě jednou: všem díky. --Radouch 06:36, 9. 8. 2005 (UTC)

Podklady/odkazy k článkům[editovat | editovat zdroj]

Kolejová splítka[editovat | editovat zdroj]