Přeskočit na obsah

Wikipedista:Opicematice

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Opicematice
Narození16. září 2001 (22 let)
Benešov
ZeměČesko
Domovské městoPraha
DětiSyn (pes Ervin)

Opicematice je uživatelem, o kterém by se toho dalo říci poměrně hodně. Je o ní třeba docela známo že má ráda psi. Její psí syn Ervin, který je křížencem, je dobrým ukazatelem tohoto faktu.

Rané dětství[editovat | editovat zdroj]

Opicematice se narodila 16.září v roce 2001 v Benešově. Původně se sice měla narodit v Praze. Osud tomu chtěl, že při návštěvě rodiny v Hrusicích její matce v 8. měsíci praskla plodová voda. Bližší variantou byla porodnice v Benešově, takže se Opicematice narodila tam, a to pomocí císařského řezu. Spolu s ní na svět přišel i její bratr, tedy její dvojvaječné dvojče. Život Opicematice nezačal zrovna slibně. Narodila se s defektivními koleny a bylo tedy nutné, aby brzce po narození byla převezena do pražské nemocnice, kde zůstala v inkubátoru. Kam za ní, její otec, každý den jezdil.

Syn Opicematice, jménem Ervin

Vše se nakonec v dobré obrátilo a Opicematice se mohla podívat domů do Prahy.

Dětství[editovat | editovat zdroj]

V sedmi letech nastoupila, jako každé dítě tohoto věku, na základní školu. Při nástupu do školy se u ní začala projevovat zkřížená lateralita, která pro ni znamenala mírný problém, při učení písmenek (obracela písmeno E). Její zkřížená lateralita nebyla nijak řešena a neznamenala pro ni větších problémů. Zkříženou lateralitou trpí Opicematice do dnes.

Dalo by se říci, že byla ve směs průměrným studentem. Na vrch měla jen v předmětech: dějepis, český jazyk a anglický jazyk, tedy humanistické vědy. Matematika, fyzika a chemie jí nikdy nebyly moc blízké.

Už na základní škole zatoužila Opicematice studovat literární obor. Pro tyto účely zvolila Střední školu knižní kultury.