Wikipedista:JaroslavaBrokešová

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Byla, jsem a budu neúnavná obhájkyně svých práv na tomto světě.

Věřím ve zdar svého počínání, jelikož poté začnu obhajovat i ta vaše.

KDO JSEM ?[editovat | editovat zdroj]

Pro přátele jsem Jarka

Pro nepřátele , hmm, nemám nepřátele

CO DĚLÁM ?[editovat | editovat zdroj]

Mojí profesí je zajišťování tramvajové dopravy v našem hlavním městě. Přesněji řečeno jsem pražská tramvajačka a moje práce mě velice baví.

CO DĚLÁM NAVÍC ?[editovat | editovat zdroj]

Mým velkým snem je cestování. Tento sen se mi začíná dle mých finančních možností plnit. Krom procestovaného Česka a Slovenska a většinu dalších Evropských států, jsem navštívila několikrát (3x) USA a jednou ASII (Sri Lanka) Mojí nejoblíbenější destinací je Montenegro (Černá Hora) kterou navštěvuji pravidelně každý rok již více jak deset let. Své cesty podnikám zásadně jak se říká "na vlastní pěst" bez cestovních kanceláří, pouze s "doprovodem" své videokamery, kterou zachycuji veškeré zážitky a prezentuji na svém YouTube Jarka Broki.

CO POHLEDÁVÁM NA WIKIPEDII ?[editovat | editovat zdroj]

Wikipedie byla vždy pro mě zdrojem hodnotných informací. Mám zájem se podílet na jejím rozvoji. Jsem zde nováčkem, proto prosím o trochu trpělivosti než vše pochopím, ale jelikož se i ve svém vyšším věku stále ráda učím novým věcem, jsem přesvědčená, že mi to půjde velice rychle. Všem děkuji za případné rady v nedostatcích, které mě mohou v začátku provázet.