Přeskočit na obsah

Wikipedista:Hepmiend

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jakub Hepmiend Hermann[editovat | editovat zdroj]

Jakub hermann neboli "Hepmiend" je český mladík co se proslavil vyhráním plaveckého poháru čtyř základních škol v Jičíně a několika dalších diplomů. aktuálně studuje VOŠ a SPŠ Jičín, se narodil v Novém Jičíně,ale aktuálně bydlí v Jičíně. za jeho největší díla lze považovat Tripaloski Volvo 40litr nebo geniálního zapojení LED pásků v pokoji.

Nejlepší Kamarádi[editovat | editovat zdroj]

Už od první třídy na 1.zš Jičín se stal jeho nejlepším kamarádem Jan Kobrle ,kterého dosud považuje za vlastního bratra. Jeho všechny nápady, skutky, dobré i špatné nápady, vymýšleli společně ruku v ruce. Na google photos mají společné album které stojí skutečně za koukání. jeho další nejlepší kamarád hned po Janu Kobrlovi je Roman Doležal který je další člen z jejich společné skupiny 𝕋𝕣𝕦𝕖 𝕊𝕢𝕦𝕒𝕥 (PL2019). s Romanem se poznal v autobuse z Hradce Králové přes Jana se kterým je Roman ve třídě. u Hepmienda nejde přesně určit další seznam těch více-ceněných kamarádů protože je hodně populární a nechce nikoho urazit, (není k dohledání).

školy[editovat | editovat zdroj]

Hepmiend začal svojí cestu v 1.zš Jičín kterou prošel jak po másle, ale v deváté třídě se nemohl rozhodnout kam půjde dál a tak šel na školu co mu doporučila jeho maceška. Rok byl na SŠGS Nová Paka a hned pak nastoupil na VOŠ a SPŠ Jičín kde je dosud sám Hepmiend přiznal že měl jít po základní škole s Janem a Romanem na Vocelovku. (text se doplňuje)