Wikipedista:H2World/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

H2 World Health & Beauty Company s.r.o.[editovat | editovat zdroj]

Společnost H2 World Health & Beauty Company s.r.o. se mimo obchodních aktivit zaměřuje také na prohloubení znalostí v oblasti Molekulárního Vodíku®, jejím cílem je zvýšení povědomí o zdravotních výhodách a pozitivních účincích Molekulárního Vodíku® a přináší svým zákazníkům kvalitní a unikátní produkty.

Historie:[editovat | editovat zdroj]

Společnosti H2 World Health & Beauty Company s.r.o. byla oficiálně založena v červenci 2017. Vedení společnosti se však produkty z oblasti Molekulárního Vodíku® zabývá již od roku 2011.

Činnost společnosti:[editovat | editovat zdroj]

Společnost H2 World Health & Beauty Company s.r.o. (www.H2world.world), je řízena a zaštítěna irskou společností The Molecular Hydrogen Company Ltd. Hlavní náplní společnosti H2 World Health & Beauty Company s.r.o. je výzkum, vývoj a prodej nových produktů s Molekulárním Vodíkem®. Ve spolupráci s European Institute for Molecular Hydrogen Therapy (www.EIMHT.com) a dalšími světovými institucemi a univerzitami pracuje na rozšiřování povědomí o přínosech Molekulárního Vodíku®, mimo jiné cestou mezinárodních konferencí, které organizujeme ve spolupráci s EIMHT.

Produkty:[editovat | editovat zdroj]

Společnost se věnuje vývoji a prodeji doplňků stravy a kosmetiky uvolňující molekulární vodík. V současně chvíli jsou na trhu české produkty H2 Forte (doplněk stravy) www.h2forte.com a H2 Dent Care (zubní tablety) www.h2dentcare.com Nové produkty jsou již ve výrobě a budou brzo prezentovány. Dále společnost přináší svým zákazníkům nejlepší dostupné vodíkové inhalátory a lahve na vodíkovou vodu. Vodíkové produkty jsou celosvětově oblíbené a užívané u všech generací. Doporučují je vrcholoví sportovci, fyzioterapeuti, lékaři i lidé zabývající se svým zdravím. Tým společnosti se skládá ze zkušených odborníků s dlouholetými znalostmi z oblasti vodíkové terapie, kteří jsou členy mezinárodních odborných organizací.

Odkazy:[editovat | editovat zdroj]

Reference:

https://www.patriotmagazin.cz/vodikovy-kral-je-jen-jeden-stale-se-me-nekdo-snazi-kopirovat-rika-david-marsalek

https://www.excelsior-hotel.cz/cs/vodikove-lazne

Externí odkazy:

webová stránka společnosti