Wikipedista:Fox Mulder

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Babylón
Babylon – informace o uživateli
cs-N Tento uživatel je rodilý mluvčí češtiny.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
sk-2 Tento užívateľ má stredné znalosti slovenčiny.
Wikipedisté podle jazyka

Upozornění: Tento článek smrdí samochválou, a proto by ho neměl nikdo číst.

Fox Mulder je dlouholetá internetová přezdívka, kterou si Fox Mulder vymyslel sám za účelem používání internetových fór. Vznikla především z recese a nic dalšího neznamená. Brzy se však ujala a tak u ní zůstal.

Narodil se v Mostě v roce 1983, kde stále žije. Je velmi všestranný, vyzná se v mnoha oborech a disciplínách, jako např. politika, zeměpis, historie, technika, technologie, média, silniční doprava, apod. Je velmi přátelský, laskavý, tolerantní a velkorysý a očekává tytéž vlastnosti od druhých, což se mu ne vždy dostává. Myslí si o sobě, že je velmi chytrý, což se mu často potvrzuje.

Na Wikipedii preferuje srozumitelnost, přehlednost a podrobnost na úkor délky textu. Vytváření tabulek a šablon nerozumí vůbec, ale chtěl by. Pravidla Wikipedie jsou mu vším. Na Wikipedii dokáže být velmi pracovitý, avšak pokud pracuje příliš úporně, rychle se unaví a pak nechce pracovat vůbec. Po určitém odpočinku, který může trvat i několik měsíců, se zase dá do úporné práce, která může trvat i několik dnů. Je velmi pečlivý, důkladný, důsledný, puntičkářský, stále hledá na svojí práci chyby, protože ji chce mít nejlepší. Kvůli tomu pak zvládne mnohem menší objem práce, než jiní.

Kromě Wikipedie má rád lyžování, plavání, cyklistiku, turistiku, rád diskutuje, velmi sleduje společensko-politické dění a má svérázné názory, které jedna část lidí nechápe, ale druhá část lidí oceňuje. Má také svůj profil na Facebooku, kde je velmi aktivní.

Kontakty[editovat | editovat zdroj]

  • Jabber: foxmulder@vseborice.net
  • QIP: foxovo@qip.ru
  • Google Talk: foxovo@gmail.com
  • ICQ: 174198969 (nick Fox Mulder)
  • Skype: foxmulder983
  • E-mail: foxovo@gmail.com

Tento biografický článek je trapný nebo obsahuje zbytečné informace. Pomozte Wikipedii tím, že jej už nebudete číst.