Wikipedista:Alexiooo

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Narozen jsem roku 1992. Mezi mé největší zájmy patří historie od starověku po raný novověk. Zaměřen jsem hlavně na Východořímskou neboli Byzantskou říši. Zajímá mně současná politická situace, a jsem mírně (nebo více?) zaujatý proti USA, kvůli jejich vměšování do cizích věcí.


Životopis[editovat | editovat zdroj]

Zatím jsem díru do světa neudělal rokem 2008 jsem ukončil základní vzdělání a nyní studuji na gymnáziu v Duchcově. Jazyky které ovládám jsou mateřská čeština dále pak angličtina, základy latiny a dále se učím Francouštinu.

Mé příspěvky[editovat | editovat zdroj]

Snažil jsem se hlavně doplnit zbývajcí Byzantské císaře:

Michael VII. Dukas‎ ,Nikeforos III. ,Alexios I. Komnenos ,Jan II. Komnenos , Manuel I. Komnenos , Alexios II. Komnenos ,Andronikos I. Komnenos ,Izák II. Angelos‎ ,Alexios III. Angelos ,Alexios IV. Angelos ,Alexios V. ,Theodoros I. Laskaris ,Jan III. Dukas Vatatzés ,Theodoros II. Laskaris ,Andronikos II. , Andronikos III. ,Andronikos IV. ‎ ,Jan V. Palaiologos ,Jan VI. Kantakuzenos‎ ,Jan VIII. Palaiologos ,Jan VIII. Palaiologos ,Michael VIII. Palaiologos ,Manuel II. Palaiologos

Plány[editovat | editovat zdroj]

V nejbližší době doplním a rošířím všechny mé články o nově zjištěné informace a také doplním zdroje. Rovněž se omlouvám za dezinformaci které jsem se dopustil v případě Manuela II. kdy jsem napsal o sultánu Maradovi II. že byl mírumilovný (popletl jsem si jména měl jsem na mysli Mehmeda I.) chybu jsem už opravil. Rovněž hledám přátelé s podobnými zájmy jako mám já a se kterými se dá komunikovat na úrovni, myslím tím přátele třeba na dopisování po ICQ-pokod by se nikdo takový našel napište mi na E-mail JeanCharles@seznam.cz nebo do diskuze. Děkuji moc a všem určitě odepíši.