Wikipedie:Studenti píší Wikipedii/Marketingové aplikace (2012/2013)/Poslední změny

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tato stránka existuje, aby bylo možné jejím zobrazením a vyvoláním funkce „Související změny“ získat přehled všech editací provedených v poslední době v článcích, které jsou zapojeny do projektu Studenti píší Wikipedii v rámci dotyčného předmětu. Příslušný odkaz se nachází na hlavní stránce předmětu.

Zde jsou pro přehled uváděny články, které si studenti zvolili po prvním cvičení. Většina článků byla nově vytvořena; kurzívou jsou označeny články, které byly v rámci projektu podstatně rozšířeny:

Distribuční mixPredátorské cenyCelebrity brandingNástroje guerillového marketinguProdukt (obchod)GeomarketingVěrnostní programDigitální billboardTvorba cenAmbush marketingSegmentace trhuSex v reklaměTelemarketingHodnotový řetězecNiche marketBrandjackingKomunikační mixEtický marketingProspektová teória (slovensky)Diverzifikace (marketingová strategie)Výběr médií pro reklamuPodpora prodejeZelený marketingTie-inZákaznická franšízaNákupní marketingCenová válkaPrůniková cenotvorbaTržní podílCoca Cola vs. PepsiDiferenciace produktuBranding národních mýtů a symbolůTeorie omezeníFiremní stylGlobální marketing