Wikipedie:Návrh stránky Kontaktujte nás/Subjekty článků

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Čtenáři
Jak nahlásit problém s článkem či získat více informací.

Článek o vás
Problém s článkem o vás, vaší společnosti či vašem klientovi.

Autorská práva
Jak použít obsah Wikipedie, darovat obsah Wikipedii či nahlásit neoprávněné využívání vašeho textu?

Dárci
Zjistěte více o tom, jak Wikipedii přispět na provoz či jak Wikipedie vaše příspěvky používá.

Pro tisk
Jste-li zástupce tisku, který by rád mluvil se zástupcem Wikipedie

Myslíte-li si, že článek o vás nebo vaší organizaci je neúplný, nepřesný či zaujatý, existuje několik způsobů, jak to můžete prodiskutovat s komunitou Wikipedie.

Wikipedie nemá žádného šéfredaktora ani ředitele; náš obsah je spravován dobrovolnickými wikipedisty. Wikipedisté, kteří článek o vás sledují, nebo jej dokonce napsali, jsou pravděpodobně nejlepším místem, na které se můžete obrátit.

Tlačítko „Diskuse“ v článku Medvěd lední

Takové wikipedisty můžete kontaktovat tak, že vložíte příspěvek na diskusní stránku. Tam se dostanete po kliknutí na tlačítko „Diskuse“ v levém horním rohu. Jakmile se tam dostanete, klikněte na tlačítko „Přidat téma“. To vytvoří nové diskusní vlákno, kde můžete vysvětlit své připomínky k článku. Jakmile jste hotovi, klikněte na tlačítko „Zveřejnit stránku“, a to je vše.

Na diskusní stránku se prosím po pár dnech znovu podívejte, zda Vám již někdo odpověděl. Pokud se do pár dnů nikdo neozve, můžete vložit připomínku na stránku Wikipedie:Potřebuji pomoc, kterou sleduje více zkušených wikipedistů.

Můžete se nám také ozvat e-mailem na adresu info-cs@wikimedia.org. Ve své zprávě prosím uveďte název článku, a konkrétní připomínky k článku. Dobrovolníci odpovídající na e-maily Vám rádi pomohou s odstraněním informacím, které považujete za pomlouvačné, ale nemůžeme za Vás do článku žádné informace vložit. Pokud potřebujete něco takového, jedinou možností je vzkaz na diskusní stránce.